Bende & Gába Al Dhábba: Bydlí ve Slunečním Městě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bende & Gába Al Dhábba: Bydlí ve Slunečním Městě

Petr Bende žije ve Slunečním Městě nejen s Gábou Al Dhábbou, ale i s jejím psím miláčkem.
Petr Bende žije ve Slunečním Městě nejen s Gábou Al Dhábbou, ale i s jejím psím miláčkem.

ZBRASLAV – Druhý ročník rockového festivalu Sluneční město 2006 se uskuteční již tuto sobotu 10. června v lokalitě Sluneční Město na Zbraslavi. Jako hlavní hvězdy vystoupí.


ZBRASLAV – Druhý ročník rockového festivalu Sluneční město 2006 se uskuteční již tuto sobotu 10. června v lokalitě Sluneční Město na Zbraslavi. Jako hlavní hvězdy vystoupí finalisté druhé řady soutěže Česko hledá SuperStar Petr Bende (28) a Gába Al Dhábba (21). A »SuperStáří« milenci vlastně budou zpívat doma, protože ve Slunečním Městě bydlí!

„Díky skvělé spolupráci s Bohemia Real Invest jsem poznal velice příjemné místo na Slunečním Městě, kde momentálně bydlím. Mám rád klidnější místa, jako je právě Sluneční Město, kde je mi příjemně. Výhodou Slunečního Města je také to, že do centra to není daleko a i okolí nabízí vše, co člověk potřebuje,“ řekl nám Petr Bende.
„Lokalitu znám moc dobře už z dob, kdy tam ještě nic nestálo. Sluneční Město je napohled krásné a pro bydlení klidné místo. Pohodlné je, že tu máte všechno, co pro život potřebujete, při ruce a doprava je také bezproblémová. Dlouho jsem žila v rušné oblasti Prahy poblíž centra nebo na hodně chaotickém okraji na Černém Mostě, takže dokážu posoudit pro a proti, ale přednost dávám rozhodně klidnému okraji, jakým Zbraslav bezpochyby je,“ přidala se k Petrově chvále i Gába.
Letos bude festivalu Sluneční město předcházet zábavné odpoledne pro zbraslavské rodiny s dětmi. Mimo SuperStárů budou k poslechu hrát kapely Rollovers a Alice Bauer Blues. Moderovat bude Tomáš Matuška, známý ze Snídaně s Novou. Na večerním koncertu vystoupí skupiny –123 minut, Gaia Messiah, Plastic People of the Universe a Vítkovo Kvarteto. Na děti čeká skákací hrad, lezecká stěna, tvůrčí dílny a další lákadla.


Autor: Miroslav GRACLÍK
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.