Petr Zvěřina z Václaváku: Mareši, vyzývám tě na souboj | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Petr Zvěřina z Václaváku: Mareši, vyzývám tě na souboj

Zvěřina vyzývá Mareše k modernímu trojboji.
Zvěřina vyzývá Mareše k modernímu trojboji.

PRAHA – Mezi Leošem Marešem (32) a Petrem Zvěřinou (30) z reality show VyVolení a proslaveného hláškou „Já jsem Petr Zvěřina z Václaváku,“ to vře! Důvod? Mareš se pokusil Zvěřinu vyhodit z diskotéky, kde vystupoval!


„Byla to diskotéka mého kamaráda. Zavolal mi, že tam večer má Mareše, ať přijedu, že bude legrace. Jenže když jsem přišel, tak se ke mně přimotal nějaký Marešův manažer, řidič nebo co to je za poskoka, a řekl mi, že si pan Mareš přeje, abych diskotéku co nejrychleji opustil. Poslal jsem ho do pr.... a samozřejmě jsem tam zůstal,“ líčí Zvěřina. „Víte, jako moderátora jsem Mareše uznával a uznávám, ale nechápu, jak se ke mně choval, když jsme se v životě nepotkali a ani jsme spolu neměli problém,“ kroutí hlavou Zvěřina, který se rozhodl, že to nenechá jen tak. „Když si Leoš myslí, že je takovej frajer, tak ho vyzývám na souboj. Navrhuji nejprve závod na 100 kilometrů ve Ferrari, pak na 10 kilometrů na babetě a nakonec se utkáme ve vědomostním testu. Původně jsem ho chtěl vyzvat ve šňupání kokainu, ale jak jsem se dočetl, tak v tom má větší praxi než já, takže by mě určitě porazil,“ dodává Zvěřina. Tak co Leoši, přijmeš výzvu?

Kliknutím zvětšete


Autor: (efk)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.