Vízner jezdil na koni - Vánoční pohádka České televize | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vízner jezdil na koni - Vánoční pohádka České televize

Oldřich Vízner (vpravo) a Miroslav Hrabě při natáčení pohádky Sůva z nudlí.
Oldřich Vízner (vpravo) a Miroslav Hrabě při natáčení pohádky Sůva z nudlí.

PRAHA – Oldřich Vízner (59) je pletichářský maršálek, David Suchařípa zlý čaroděj a Miroslav Hrabě princ. Takto vypadá obsazení nové pohádky Sůva z nudlí, se kterou se diváci setkají.


PRAHA – Oldřich Vízner (59) je pletichářský maršálek, David Suchařípa zlý čaroděj a Miroslav Hrabě princ. Takto vypadá obsazení nové pohádky Sůva z nudlí, se kterou se diváci setkají na obrazovkách České televize už o letošních Vánocích.

„Nejtěžší bylo pro mne zvládnout jízdu na koni. Ještě že ji se mnou natáčel Olda Vízner, který je za ta léta nejen zkušeným hercem, ale i jezdcem,“ řekl deníku Aha! Miroslav Hrabě. „Dost zajímavá byla také scéna, kdy mne režisér nechal přes půl hodiny válet v bahně. Bylo to kvůli tomu, že se to dalo natáčet pouze jednou. Kostým, který jsem na sobě měl, byl totiž hodně zdobený a byl vyroben jen v jednom exempláři. Kliknutím zvětšeteA protože bahno dost zapáchalo, cestu z natáčení jsem musel podniknout sám: nikdo se mnou nechtěl sedět v autě,“ smál se herec z pražského divadla ABC. Na výpravnou pohádku Víta Olmera, kde hraje jednu z hlavních rolí i režisérova manželka Simona Chytrová, se diváci mohou těšit o letošních Vánocích.


Autor: Jiří LANDA
Foto: Česká televize

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.