Kobzanová a fotbalový boss Petera: Rozchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kobzanová a fotbalový boss Petera: Rozchod!

Sexy Kobzanová se silikonovým poprsím si určitě brzy najde nového milence. S takovou postavou stačí jen lusknout a na každém prstu má pět boháčů.
Sexy Kobzanová se silikonovým poprsím si určitě brzy najde nového milence. S takovou postavou stačí jen lusknout a na každém prstu má pět boháčů. (Profimedia.cz a Dalibor Puchta)

PRAHA – Diana Kobzanová (26) je zase sama! Stojí za rozchodem s Tomášem Peterou (37) jeho bývalá přítelkyně, se kterou má dvě děti, nebo neznámá milenka?

Diana Kobzanová (26) je zase sama! Stojí za rozchodem s Tomášem Peterou (37) jeho bývalá přítelkyně, se kterou má dvě děti, nebo neznámá milenka?

Když před nedávnem strávila Diana dovolenou v Dubaji s mámou, její dnes už zřejmě expřítel Petera se měl celý týden zdržovat právě u Denisy Krejčové, se kterou má dvojčátka. „Petera bydlel celý týden u své bývalé v Praze 5,“ řekl Aha! informovaný zdroj! Důvodem rozchodu však může být i neznámá milenka, která Peteru minulý čtvrtek vyzvedla v Ostravě na vlakovém nádraží. Blondýna v mercedesu obdržela hned po příjezdu šéfa Baníku polibek a Peteru si odvezla pryč.

Kobzanová má speciální úchylku na muže, vybírá si totiž jen otce malých dětí. Fotbalistu Martina Jiránka odloudila od manželky, která byla v sedmém měsíci těhotenství. Petera zase kvůli ní opustil družku, která vychovávala čtyřměsíční dvojčátka. Kdo bude další? I když Diana rozchod s Peterou popírá, lidé z jejich okolí tvrdí opak. „Je to nesmysl a nechci svůj soukromý život komentovat,“ řekla deníku Aha! Kobzanová.

Proč lže? Čeho se bojí? Před časem se modelka bavila ve společnosti přátel v klubu Bugsy’s – a opět bez Petery. Diana se všude objevuje sama a o partnerovi nemluví.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.