Ordinace v růžové zahradě: Langmajer Oslepne! A pak... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ordinace v růžové zahradě: Langmajer Oslepne! A pak...

Jiří Langmajer
Jiří Langmajer (TV Nova)

PRAHA – Tak to bude pro fanynky pořádná rána! Podle informací, které má deník Aha! k dispozici, by měly seriál Ordinace v růžové zahradě na podzim opustit hned dvě zásadní mužské postavy! Jde o role, které v seriálu hrají Jiří Langmajer (42) a Martin Trnavský (37).

A sukničkář Haken? Toho vyrazí!

„Langmajer doslova prosil scenáristy, aby jeho postavu už nějak ukončili. Prý mu natáčení bere moc času a nestíhá skoro nic jiného. A tak mu jeho přání splnili. V seriálu by měl nejprve oslepnout, dokonce dostane i slepeckého psa, a pak ze seriálu zmizí úplně,“ prozrazuje náš zdroj z televize Nova. Končit by měla i postava Martina Trnavského, který v seriálu hraje sukničkáře inženýra Hakena.

„Tomu se naopak končit vůbec nechce. Nově nabytou popularitu si dost užívá, stejně jako pořádný peníze. A tak se snaží scenáristy přesvědčit, aby jeho roli nerušili. Někdy je to až trochu komické, jak moc mu o setrvání jde a jak se snaží. Dokonce tvrdil, že ho přece nemůžou vyškrtnout ze scénáře, když je tak populární. Ale ono se ukázalo, že když Ordinace bez újmy přežila odchod Šinkorové, tak už přežije všechno,“ popisuje snahy Trnavského jeden ze členů štábu. V minulých dílech už přitom za trochu podivných okolností opustil seriál i herec David Suchařípa. „Novými postavami budou nahrazeny i další staré role. Teď se třeba rozhoduje o osudu doktora Čížka, kterého hraje Ladislav Potměšil. Ten by měl podle jedné z variant umřít,“ uzavírá náš zdroj.

Suchařípa končí! Kvůli Munzarové!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.