Misska Langmannová - Cpala se dortem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Misska Langmannová - Cpala se dortem!

Renata Langmannová se cpala dortem, jako by šlo o život!
Renata Langmannová se cpala dortem, jako by šlo o život! (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – V restauraci U Básníka pánve na pražských Vinohradech to zase žilo. Aby taky ne! O velký kus pečeného prasátka soutěžily České miss Renata Langmannová (19), Miroslava Košťanová (20) a Barbora Kolářová (22).

Proti nim se postavili hlavní protagonisté úspěšného muzikálu Bídníci, který se již tři roky hraje v GoJa Music Hall na pražském Výstavišti. A soutěžní úkol? Nazdobit dort! A pak ho taky sníst!

„My soutěžit nepůjdeme,“ říkali svorně Jiří Korn (57) a Karel Černoch (63). Nakonec však své kolegy nenechali »ve štychu« a alespoň pořádně fandili. „Kdybyste nebyla zadaná a já bohatý, tak bych si vás určitě nenechal ujít,“ vysekl poklonu pořadatelce České miss Michaele Maláčové producent František Janeček. Zároveň pak okukoval vnady ostatních missek. Spolu s Maláčovou se radoval nad vítězstvím svého družstva.

Soutěžní klání totiž dopadlo nerozhodně, a tak se na prasátko vrhli všichni přítomní. „Účast na této soutěži beru také jako přípravu na Miss Universe, která se koná už 20. července,“ svěřila se Renata Langmannová. Párty si nenechal ujít ani Sagvan Tofi , který se neustále zdržoval kolem krásných dívek. „Zlomil jsem si ruku, když jsem hrál hokej,“ poznamenal Sagi, který momentálně pracuje na muzikálu Děti ráje. „Jedná se o muzikál sestavený z hitů Michala Davida a bude se hrát od listopadu v GoJa Music Hall,“ dodal Tofi. Předprázdninové veselice se účastnili také Tomáš Savka, Jiří Korn, Karel Černoch či Magda Malá.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.