Mašlíkové se zhroutila prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mašlíkové se zhroutila prsa!

Hanka Mašlíková bude mít svá nezbedná prsa odpoledne zase v pořádku.
Hanka Mašlíková bude mít svá nezbedná prsa odpoledne zase v pořádku.

PRAHA – Modelka a moderátorka primácké Sexy šance Hanka Mašlíková (25) jde dnes ráno pod kudlu! Mašlíkové, která se pyšní úctyhodnými plastickými čtyřkami, se totiž její silikony zhroutily!


Dnes jde na operaci!

A to jen proto, že se neřídila radami lékařů.

„Byla jsem zkrátka hloupá a kašlala po operaci na rady doktorů. Chodila jsem na přehlídky bez speciálních podprsenek a prsa se mi pak zdeformovala. A já teď musím na opravu,“ smála se s obavami v hlase Mašlíková.

Mašlíková se druhé operace svých prsou obává. „Zase budu nosit ty speciální podprsenky, a ty pooperační bolesti jsou pekelné, ale teď už si rady doktorů vezmu k srdci,“ tvrdí poučená modelka, které její skvosty opět zformují na brněnské klinice Laurea.

Malou náplastí na bolest Mašlíkové však může být, že jí její nezbedná ňadra opraví zadarmo. „Moc mě tím potěšili, asi jsem na to neměla ani nárok,“ přiznala Mašlíková, které je nejvíc líto, že její opravené kousky nebude moci spatřit její přítel. „Žádného totiž nemám, a už si na to začínám bohužel zvykat,“ uzavírá modelka, jejíž jediným přítelem je nyní její čivava.

Umělá prsa mohou i zabíjet?

Studie sledující více než 27 000 žen s implantáty v USA a v Kanadě ukázala zajímavý fakt. Byl mezi nimi třikrát vyšší výskyt sebevražd než mezi ženami bez vylepšení! Rovněž ženy s implantáty daleko častěji umírají při autonehodách (někdy jde o maskované sebevraždy), více trpí depresemi, neurózami a zneužíváním drog. Někteří psychologové zkrášlení ňader přirovnávají k užití drogy: následuje po něm období euforie (asi dva roky) a pak velmi často nepříjemná »kocovina«. Často za to může i to, že nedostatečně naplněné implantáty, hlavně ty s drsným povrchem, tvoří záhyby (žebrování) na kůži pod implantátem (rippling).

10 věcí, které byste měli vědět o implantátech

Kliknutím zvětšetePRAHA – Pro ženy, kterým příroda takové vnady nenadělila a zvažují plastické vylepšení, máme odpovědi na pár žhavých otázek...

1. Je možné se silikonovými preparáty absolvovat prevenční program rakoviny prsu?
Ano, ultrazvuk i mamografii. U původně malých prsou mohou naopak implantáty vyšetření ještě zjednodušit.

2. Může se po zvětšení prsou kojit?
Ano, problémy mohou nastat, jen když jsou implantáty umístěny pod prsní dvorce – mohlo by dojít k narušení mléčných žláz.

3. Jaké komplikace se mohou objevit?
Stejně jako po každém chirurgickém zákroku může dojít ke krvácení a těžšímu zhojení. Kromě toho se mohou implantáty pohnout.

4. Mohou implantáty způsobit rakovinu?
Neexistuje souvislost mezi implantáty a rakovinou či poruchou imunity. Ani mateřské mléko není ohroženo silikonem.

Kliknutím zvětšete5. Mohou mi implantáty »vytéct«?
Kvalitní implantáty jsou dnes naplněny vazkým rozřezatelným gelem. I kdyby praskly, gel do okolní tkáně nevyteče. K prasknutí může ale dojít při silných nárazech, například při autonehodě.

6. Může silikon prasknout při cestě letadlem?
Ne. Jde jen o pověru. Implantáty nemohou vybouchnout ani v letadle, ani na vrcholu Mt. Everestu.

7. Jsou implantáty s roztokem kuchyňské soli bezpečnější?
Silikonové implantáty jsou tvárnější a příjemnější, ovšem implantáty se solí jsou v případě proražení k tělu daleko šetrnější.

8. Jak dlouho implantáty vydrží?
Dříve se doporučovalo je po 10 až 15 letech vyměnit. Dnes s nimi ale můžete žít až do smrti. Někteří výrobci na ně nabízí i doživotní záruku.

9. Kam implantát umístit nejlépe?
Mohou být umístěny nad i pod prsní svaly. Implantáty umístěné pod prsní sval mají ale lépe zamaskovány své okraje a lépe drží. Navíc vypadají přirozeněji a umožňují i kojit.

10. Na kolik implantáty vyjdou?
Zvětšení prsů včetně implantátů stojí od 40 000 - 80 000 Kč.


Autor: VOJTĚCH KRISTEN, (vt)
Foto Aha! – Marek Pátek, Profimedia.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.