Kateřina Brožová - ZESMĚŠNILI JI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kateřina Brožová - ZESMĚŠNILI JI!

Ze sexy Kateřiny Brožové udělali neznámí vtipálci na internetu lesbičku s chlupatými prsy.
Ze sexy Kateřiny Brožové udělali neznámí vtipálci na internetu lesbičku s chlupatými prsy. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Hodně drsná legrace, která se určitě Kateřině Brožové (39) ani dalším hvězdám seriálu Pojištovna štěstí líbit nebude. Parta neznámých vtipálků předabovala nejslavnější části oblíbeného »nováckého« seriálu režiséra Jiřího Adamce a umístila je na internet pod názvem Pojištowna pěstí.

A seriál předělali opravdu drsným způsobem. Brožová v seriálu vystupuje jako lesbická modelka, kterou trápí vážná genetická nemoc, kvůli níž má chlupatý hrudník, který si proto musí v pravidelných hodinových intervalech depilovat. „Jsem lesba, pojď se políbit,“ volá Brožová v jedné scéně na Jiřinu Jiráskovou. Ta o Brožové vzápětí říká: „To je hnus! Prdel máš velkou, to se musí nechat!“

Ovšem ušetřeny nezůstaly ani další hvězdy. Jiřina Bohdalová například servíruje Petru Nárožnému čaj s marihuanou. Ten jí ovšem podezřívá, že ho chce zase otrávit. „Jestli v tom bude ředidlo jako minule, tak uvidíš,“ vyhrožuje Nárožný Bohdalové a slibuje jí, že jí násadou od hrábí vypíchne oko! Jak na hrubozrnou parodii reagují předabovaní herci? Nikdo z nich se k videu nechtěl vyjádřit, jelikož ho prý ještě neviděli. „Každopádně to, že se Pojišťovna paroduje, je jasným znakem toho, že se jedná o úspěšný seriál. Neúspěšné věci se neparodují,“ vzkázala jedna z hereček.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.