Svěcený a Žádníková-Volencová: CHCE JI SPOLU SE 4 DĚTMI!! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Svěcený a Žádníková-Volencová: CHCE JI SPOLU SE 4 DĚTMI!

Vdaná Žádníková (48) a houslista Svěcený (62): Společná dovolená! Co spolu mají?
Vdaná Žádníková (48) a houslista Svěcený (62): Společná dovolená! Co spolu mají? (Mária Rušinová)

No problem! Tak ten nemá manželka, matka čtyř dětí a ředitelka nadace Zdeňka Žádníková- Volencová (48). Přestože její jedenadvacetileté manželství s Radkem Žádníkem všichni považují za vzorové, Zdeňka se podle všeho schází s jiným. A tím je houslový virtuos Jaroslav Svěcený (62).

Ten je už čtyři roky rozvedený a Zdeňku chce podle informací Aha! i s jejími čtyřmi dětmi. „Do Zdeňky se bezhlavě zamiloval před pěti lety, když s ní začal spolupracovat. Rok nato se také po třicetiletém manželství rozvedl. Udělal první krok a podle mne čeká, že tak učiní i ona, ale netlačí,“ dozvěděl se deník Aha! od zdroje blízkého Svěcenému.

Zdeňka Žádníková: Moje děti je rozhodně lepší život než šatit

Video se připravuje ...

Kdo hraje druhé housle

„Ví, že je matkou čtyř dětí, a respektuje to. Kdyby ale Žádníka opustila, nemá problém děti přijmout,“ pokračoval náš zdroj s tím, že se Žádníkerm už to herečce, kterou známe především ze seriálu Velmi křehké vztahy, déle neklape. Před pěti lety začala Žádníková Svěcenému moderovat koncerty, popřípadě zahrála na flétnu, a dokonce houslistovi napsala i scénář pro divadelní koncert, kde ho přesvědčila k herectví. Na tom, že ti dva jsou spolu na veřejnosti společně vidět, nebylo tedy nic podezřelého. Teď ale zašli dál. 

Výlet do Itálie

Čtenář Aha! je načapal v Cremoně v muzeu houslí, do které podle svědků vyrazili autem. A do Cremony, od Prahy vzdálené 895 kilometrů, rozhodně nejeli na otočku a přespali v hotýlku. „Udělali si výlet a byli přesvědčeni, že takhle daleko je nikdo nemůže potkat. Bohužel se ale stalo. Svět je malý,“ komentuje náš zdroj.

Jsme tu kvůli smlouvě

„Byli jsme podepsat smlouvu na zápůjčku houslí, které budou součástí dalšího Festivalu hudby na zámku Dobříš,“ snažil se Nedělnímu Aha! vysvětlit výlet do Itálie Svěcený. A Žádníková? Zavolali jsme na číslo, které má být její, tam se ale ozvalo: „Jsem asistentka. Paní Zdeňka je pryč. Co si přejete?“ Vznesli jsme tedy dotaz, asistentka ho prý okamžitě své zaměstnavatelce předá. Žádníková se ale dosud neozvala.

Svěcený o Zagorové: Každé setkání s ní byl originál

Video se připravuje ...

Noc s paní Trávníčkovou

V říjnu 2021 měl Jaroslav Svěcený strávit noc s manažerkou Monikou Trávníčkovou (37), manželkou herce Pavla Trávníčka (72). „Podepisovali jsme celou noc v mé kanceláři tisíc kusů limitované edice Symfonie pro planetku. Nic víc za tím nehledejte,“ hájila se tehdy Monika. Herec ale později přiznal, že řeší hlubší partnerskou krizi.



Přečtěte si
ELLA Průšová
25. 6. 2023 • 19:34

No a co, to je její věc a jeho, starejte se každý o sebe! A bude dobře!

Květoslava Velanova
1. 5. 2023 • 10:44

Každý je strůjce svého štěstí. Sice má 4 děti,ale pokud jim to v manželství neklape, tak udržovat ho jen kvůli dětem není dobré.

ELLA Průšová
30. 4. 2023 • 18:31

Oba, ať si dělají, co chtějí, je to jen jejich věc! Vy inteligenti!

Uživatel_5314754
30. 4. 2023 • 17:51

Je smutné, že novináři rozvracejí manželství svými hloupými výmysly... není to poprvé 😟😟

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.