Karel Šíp, hvězda Všechnopárty: RADIKÁLNÍ ZMĚNA KVŮLI SMRTI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karel Šíp, hvězda Všechnopárty: RADIKÁLNÍ ZMĚNA KVŮLI SMRTI

Karel Šíp
Karel Šíp (Česká televize)

Tak tohle by asi čekal málokdo! Karel Šíp (77) udělal po loňské smrti dlouholetého kolegy a parťáka Josefa Aloise Náhlovského (†72) radikální změnu ve své oblíbené talk show. Po delším hledání náhrady za Náhlovského to vzdal a stal se sám jejím hostem.

Nejde o televizní Všechnopárty, v níž Šíp každý pátek zpovídá na ČT trio hostů, ale o jeho zájezdový pořad Minipárty. S ním už několik let brázdí republiku. Až do začátku loňského roku v rámci pořadu Šíp zpovídal právě Náhlovského, který byl zárukou kvalitního humoru. Jenže jeho milovaný Pepíček na jaře podlehl dlouhodobým zdravotním problémům a Karel tak musel rychle vyřešit, co dál.

Překopali to

„Nejdříve jsem si do měst, kam jsme měli jet s Pepíkem, pozval jako hosta herce Jiřího Bláhu. Fungovalo to bezvadně, ale když jsme naplánovali další turné pro letošní jaro, rozhodli jsme se to udělat naopak. Jiří bude zpovídat mě,“ popsal Šíp. „Těšíme se na to, máme před sebou dvacítku míst,“ doplnil s tím, že na každé zastávce samozřejmě zavzpomíná na Josefa Aloise Náhlovského, který loni 7. dubna odešel do uměleckého nebe. První zastávku v nové sezóně má Minipárty už ve středu 15. února v Hořovicích.

Karel Šíp na pohřbu Josefa Aloise Náhlovského (†72): Emotivní slova o kamarádovi

Video se připravuje ...

Kde se Šíp s Bláhou brzy také objeví?

16.2. - Jindřichův Hradec

22.2. - Zábřeh

23.2. - Blansko

1.3. - Rumburk

2.3. - Plasy

Kdo je Jiří Bláha (36)?

Herec, scenárista a režisér. Jako autor či dramaturg je podepsaný pod řadou úspěšných pořadů, např. Kurňa, co to je?, Nikdo není perfektní nebo Prominenti. Zahrál si např. ve filmech Zakleté pírko (2019) nebo Strašidla (2016).

Úmrtí 2022: Kdo ze slavných nás tento rok opustil?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.