Šíp šlápl do vosího hnízda! Moderátor Všechnopárty terčem vulgarit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šíp šlápl do vosího hnízda! Moderátor Všechnopárty terčem vulgarit

Karel Šíp
Karel Šíp  (ČT)

Sedmasedmdesátiletý Karel Šíp není jen hitmaker a bavič, ale už i také spisovatel s kontroverzním přídechem. Jeho poslední dílko totiž vytočilo zástupce jedné z českých sexuálních komunit. 

 

„Chceš být kluk a tím hlavním, pohlavím, pohrdáš? Víš, co ti řeknu? Tím urážíš celé mužské pokolení. A my tě mezi sebou nechceme,“ napsal Karel Šíp ve své nové knize s názvem Krotitel splašených myšlenek. Svým fejetonem o odmítání penisu některých transmužů během svých transformací si ale pořádně naběhl!

Šíp podlehl nečekané konkurenci:

Video se připravuje ...

Transženu Lenku Královou z organizace Trans*parent to vytočilo natolik, že moderátora populární Všechnopárty ocejchovala výrazem „hovado“. I když se následně omluvila, rozhořčeně podle webu Expres.cz dodala, že „péro není to, co dělá chlapa chlapem“. V příspěvku na sociální síti se současně objevil obří penis z emotikonů a slovo „dement“.

Šíp na pohřbu Josefa Aloise Náhlovského (†72): Emotivní slova o kamarádovi

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.