Svatba Denisy Dvořákové: Manžela si vybrala během pár vteřin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Svatba Denisy Dvořákové: Manžela si vybrala během pár vteřin!

Denisa Dvořáková
Denisa Dvořáková (Foto Aha! – David Kundrát/BlueStyle)

Svatba bez obřadu, tak se dá popsat proces, kterým si topmodelka Denisa Dvořáková (31) prošla během jedné z tradičních tureckých nocí. Pohledy mužů vnímá odjakživa, tohle ale pro ni byla zcela nová zkušenost.

Když dorazila do restaurace, kde probíhal turecký večer, jeden z vystupujících neodolal a z Denisy rázem udělal nevěstu. „Celá hospoda na mě koukala. Byla jsem z toho nervózní,“ přiznala Denisa. Muž ji posadil doprostřed místnosti, zahalil ji závojem a zahájil promenádu mužů.

Topmodelka Denisa Dvořáková: 16 let na vrcholu!

Video se připravuje ...

„Začali se přede mnou předvádět a dvořit se mi,“ vyprávěla Aha! Jedna z tanečnic ji pak navedla, že už je čas si vybrat. „A tak jsem začala ukazovat. První měl dlouhý vlasy, to nemám ráda. Pak nějaký starší, toho jsem si taky nevybrala, a takhle jsem přešla asi pět pánů.“ Nakonec zvolila známého ze skupiny. „No a tak jsem si vybrala svého manžela,“ žertovala Denisa. Zatančili si spolu jeden tanec a manželství na noc skončilo. Navíc Dvořáková už je dlouhodobě šťastná se svým přítelem, se kterým si nadále hlídají soukromí.

Modelka Denisa Dvořáková: Setkání s ex Jakubem Prachařem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.