Tereza Maxová - Tajně s milencem! Máme foto | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tereza Maxová - Tajně s milencem! Máme foto

Tereza s milencem na ulici...
Tereza s milencem na ulici... (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

PRAHA – Konečně ho ukázala! Víme, jak vypadá milenec rozvedené topmodelky Terezy Maxové (36). „Takže jste ho odhalili? Toho se Terezka trochu bála,“ reagovala blízká přítelkyně Maxové. „Ano, je to cizinec a jsou spolu už přes rok. Žijí spolu a jsou moc šťastní,“ potvrdila deníku Aha! kamarádka Maxové.

Sama Tereza ale nechce svůj vztah nijak komentovat, bojí se o soukromí své i svého utajovaného milence. Vysoký hnědovlasý muž v pondělí doprovázel Terezu na tajném večírku v restauraci Mlýnec, který se konal po přehlídce, pořádané k 10. výročí Nadace Terezy Maxové. „Na párty se Tereza věnovala spíše modelkám a významným hostům, domů už však odcházeli ruku v ruce, on ji dokonce nesl tašku,“ prozradil jeden z hostů. Dle našich informací se měl přítel Terezy zapojit do dražby na večírku, a přispět tak na její nadaci. Zcela jistě tedy patří do škatulky hodně movitých a finančně zabezpečených mužů. „To nemohu ani potvrdit, ani vyvrátit,“ řekla s úsměvem tisková mluvčí nadace Tereza Sverdlinová, blízká přítelkyně české topmodelky.

Tereza Maxová je rozvedená s dánským tenistou Frederikem Fetterleinem (rozešli se kvůli jeho nevěře), s nímž má syna Tobiase (6). Nedávno řekla, že by si přála ještě jedno dítě: „Určitě bych si už dala říct. Člověka taky tlačí věk.”

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.