Zdeněk Podhůrský - Pozval herce na hostinu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zdeněk Podhůrský - Pozval herce na hostinu

Dobré jídlo si nenechal ujít ani Ivan Vodochodský (vlevo), který je známým gurmánem.
Dobré jídlo si nenechal ujít ani Ivan Vodochodský (vlevo), který je známým gurmánem. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Svou generálku na Vánoce si odbyli už i herci v Divadle Kalich! Ivana Jirešová či Zdeněk Podhůrský totiž ze svých tváří smazali divadelní líčidla a místo toho se postavili k troubě a pekli vánoční kus »dlabance« pro své kolegy, se kterými se uvidí až na konci ledna.

„Je to taková rozlučka před Vánocemi,“ tvrdil Zdeněk Podhůrský, který z vlastní kuchyně přinesl koláčky. „Doufám, že to nejsou ty ze Samotářů,“ naráželi se smíchem jeho kolegové na legendární filmové pečivo ochucené marihuanou. To Ivan Vodochodský se pochlubil domácí paštikou a Hana Zagorová dala v plén luxusní chlebíčky. Herci Kalichu však budou muset i vánoční čas pojmout napůl pracovně. Budou totiž muset zkoušet staronové muzikály, které Kalich bude od začátku ledna uvádět. A už 7. ledna bude mít premiéru klasický muzikál Hamlet, aby jej posléze v týdenních blocích následovaly i další zpěvohry, které Kalich ve své historii uváděl.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.