Svatební šaty roku 2007: Kubelková versus Hanychová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Svatební šaty roku 2007: Kubelková versus Hanychová

Návrhář Josef Klir ví, jaké přednosti má Iva Kubelková, a podle toho taky zvolil korzetové šaty, které dost odhalovaly její poprsí.
Návrhář Josef Klir ví, jaké přednosti má Iva Kubelková, a podle toho taky zvolil korzetové šaty, které dost odhalovaly její poprsí. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Kdo ukázal víc? Agáta Hanychová (22) a Jitka Kocurová (28), které se nebály předvést své kalhotky, nebo Iva Kubelková (30), která suverénně převálcovala všechny své kolegyně bujarým poprsím?

Iva ukázala prsa, Agáta zase kalhotky

Kdo ukázal víc? Agáta Hanychová (22) a Jitka Kocurová (28), které se nebály předvést své kalhotky, nebo Iva Kubelková (30), která suverénně převálcovala všechny své kolegyně bujarým poprsím? Návrhář Josef Klir Ivě vymyslel takové šaty, které samozřejmě vyzdvihly její přednosti, a to doslova a do písmene. Mužům se jen tajil dech. Takovou nevěstu by totiž bral každý!

Herečka Kateřina Brožová (39) se v úterý večer podruhé oblékla do svatebních šatů, veselka se však nekonala. Bohužel není ženich! To Agáta Hanychová už má o své svatební róbě jasno, a to ještě nemá termín svatby. „To byly parádní šaty, Helena Bedrnová je ušila přesně dle mého vkusu, takže si dokážu představit, že bych se v nich vdávala,“ řekla deníku Aha! Hanychová, které zřejmě vyhovovalo, že jsou vpředu tak krátké, a tak pro jistotu předvedla nejen šaty, ale i své kalhotky. Spodní prádlo bohužel nechtěně vykouklo i modelce Jitce Kocurové, která představila jeden z modelů na akci Svatební šaty roku 2007.

Možnost projít se po přehlídkovém molu dostala i Anife Vyskočilová, jež předváděla šaty módní návrhářky Evy Plzákové. Ta je však ušila zřejmě trochu dlouhé, protože Anife lehce zaškobrtla a zapletla se do své obrovské sukně. Z deseti finalistek nakonec odborná porota vybrala jako vítězný model návrhářky Nadi Moravcové. Svatební šaty však nebyly ušity jen pro tuto soutěž. Patří totiž české playmate Vlaďce Erbové, která je ve Velkém sále Lucerny v úterý večer předvedla a nedávno se v nich dokonce i vdávala.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.