Jak dcera Steva Jobse ke slávě přišla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jak dcera Steva Jobse ke slávě přišla

Z dcery Steva Jobse je modelka. Eve Jobsová má pro to velké předpoklady.
Z dcery Steva Jobse je modelka. Eve Jobsová má pro to velké předpoklady. (Instagram)

Díky pozůstalosti po svém papá by mohla mít až do konce života nohy nahoře. Jenže to by přece byla sakra velká nuda! A tak Eve Jobsová (23), nejmladší dcera počítačového magnáta Steva Jobse (†56), nenápadně vplula do světa modelingu. Je v něm už natolik úspěšná, že po novém roce odcestovala na dovolenou. Za vlastní peníze!

K tomu, aby si mohla dopřát luxusu, taťkovy prachy nepotřebuje. Eve se už před časem vzdala dědictví ve výši zhruba 35 bilionů dolarů (758 bilionů korun) a rozhodla se zkusit štěstí na vlastní pěst. A vyšlo to! K nohám jí padá nejen módní svět...

Steve Jobs představuje první iPhone v roce 2007

Video se připravuje ...

Svůj debut si odbyla loni v prosinci. Dosud největším Eviným úspěchem však byla její chvilka slávy na pařížském Týdnu módy v září. Od té doby se firmy mohou přetrhnout se zájmem o ni, o čemž svědčí i poslední snímky v bikinách prestižní značky Aro, v nichž se zvěčnila na Instagram. Úspěšná je ale také ve sportu. Závodí v parkuru a na posledním mistrovství světa jezdců do 25 let obsadila senzační páté místo. Nutno podotknout, že tady jí trochu pomohla mamka. Za peníze z Jobsovy pozůstalosti (zakladatel firmy Apple zemřel v roce 2011 na rakovinu slinivky) totiž dcerunce pořídila »skromný« ranč na Floridě spolu s dvaceti špičkovými koňmi a soukromým závodním kolbištěm. Ani na soukromý život si Eve nestěžuje. Podle posledních zpráv randí s hráčem vodního póla Aidanem Reillym (24), s nímž se seznámila docela náhodou. „Napsal mi zprávu na Instagramu. Prostě to zkusil a já odpověděla. Takže holky, pokud váháte, zda si takhle s někým začít, říkám vám: Jděte do toho!“ řekla časopisu Horse Sport. Zdá se tedy, že i slavné děti mohou být úspěšné, aniž by jim k tomu rodiče dopomáhali. Eve, o které ještě bezpochyby uslyšíobsadila senzační páté místo. Nut me, je toho zářným příkladem.

Vše, co jste o Jobsovi slyšeli, je pravda, tvrdí bývalý kolega Guy Kawasaki

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Mirka Nová
13. 10. 2022 • 01:00

Pořídila jsem si iPhone asi před rokem a byla jsem z něj velice nadšená, ale jakmile jsem zjistila, kolik stojí příslušenství k tomuto zařízení, byla jsem naopak zděšená. Naštěstí mi kamarádka poradila internetové stránky https://www.mobil-cz.cz/6-prislusenstvi, kde jsem si pořídila všechno příslušenství na iPhone mnohem levněji, což pro mě bylo veliké překvapení, že se dá koupit za tak příznivé ceny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.