Ronaldo má v Juventusu velký problém: Ženou ho k výslechu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Ronaldo má v Juventusu velký problém: Ženou ho k výslechu!

Cristiano Ronaldo se ostře ohradil vůči výroku šéfeditora francouzského magazínu France Football Pascala Ferrého. Jeho tvrzení nazval lží.
Cristiano Ronaldo se ostře ohradil vůči výroku šéfeditora francouzského magazínu France Football Pascala Ferrého. Jeho tvrzení nazval lží. (Reuters)

Pro Pavla Nedvěda (49) jako viceprezidenta Juventusu to ještě v březnu byl Pan Nedotknutelný. A teď se kvůli účetním čachrům vedení turínského klubu o Cristiana Ronalda (36) otírá prokurátor. Fotbalovou ikonu prý čeká výslech.

Nedvěd, jeho šéf Agnelli a další funkcionáři »Juve« upadli do podezření, že falšovali účetnictví, aby navýšili kapitálovou hodnotu klubu. „Jsme jako auto s přesyceným motorem. Můžou za to všechny ty s*ačky, o nichž se nemůže mluvit,“ zachytily policejní odposlechy debatu členů vedení. A nejen to. Na jedné nahrávce se údajně mluví o „slavném dokumentu, který by teoreticky vůbec neměl existovat.“

Fenomén Ronaldo: kde všude hrál a v čem tkví jeho recept na úspěch?

Video se připravuje ...

Podle prokuratury a finanční policie má jít o tajnou dohodu mezi Ronaldem a Juventusem upravující jejich finanční vztahy. Nicméně žádná taková listina nebyla zatím nalezena a odpovědi vedení Staré dámy včetně Nedvěda podle italských médií na otázky četníků uspokojivé odpovědi nepodalo. A tak se turínská prokuratura rozhodla udeřit přímo na Ronalda, který však nefiguruje mezi vyšetřovanými. Během následujících týdnů by mělo dojít k výslechu. Potopí Nedvěda a spol. za to, že ho do kauzy zatáhli, nebo má také vedle pomády i máslo na hlavě?

Nedvěd o projektu Superliga: Pořád si myslíme, že je to správná cesta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.