Tom Cruisr (59): Na křídle letadla visel hlavou dolů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tom Cruise (59): Na křídle letadla visel hlavou dolů

Takovým způsobem létají jen šíleneci... A Cruise!
Takovým způsobem létají jen šíleneci... A Cruise! (Foto Profimedia.cz)

Zatímco si většina celebrit spokojeně lebedí v soukromých tryskáčích nebo si za letu vychutnává drinky v první třídě, Tom Cruise (59, Top Gun) neváhá usednout za knipl.

Teď ale zašel ještě dál. Na křídle dvouplošníku z druhé světové války létal hlavou dolů! Nejnovější akrobatické kousky předváděl opět v rámci natáčení Mission: Impossible 8 v anglickém hrabství Cambridgeshire. Nejdříve si vše vyzkoušel nanečisto na zemi za přítomnosti expertů, následně se žlutým Boeingem B75N1 Stearman z roku 1941 zamířil do oblak.

Škoda Kodiaq se proměnila v heliport

Video se připravuje ...

Jen co byli s pilotem dostatečně vysoko, přesunul se Cruise na levé křídlo, zahákl se do speciálního postroje a ve výšce kolem 600 metrů nad zemí střídal jeden krkolomný kousek za druhým. To vše navíc během toho, co se s ním 80 let starý stroj otáčel snad do všech možných stran nebo se řítil střemhlav dolů... Klobouk dolů, Tome!

Depp oznámil návrat do Česka! A Křížkův vzkaz z vězení pro syna školáka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.