Šokující proměna! Asterovou po lockdownu nikdo nepoznává | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šokující proměna! Asterovou po lockdownu nikdo nepoznává

S touto Jitkou Asterovou se rozlučte!
S touto Jitkou Asterovou se rozlučte! (Martin Hykl)

Nevítaná pauza, která téměř na rok zavřela kulturu a s ní i její ovečky doma, je znát! A to i na vzhledu známých osobností. Jitku Asterovou například změnila k nepoznání. 

Moderátorka Jitka Asterová (61) se po dlouhé pauze objevila na veřejnosti a ostatní nestačili zírat. Znatelně pohublá, s delšími vlasy a bez své typické rudé rtěnky. Co to?

Jitka Asterová změnila image

Video se připravuje ...

Časy večírků a cigaret jsou ta tam a Jitce to rok od roku prospívá. Jak přiznala už dříve Aha!,  neřesti vyměnila za meditace a zpěv manter s Láďou Hirkou. A během roční pauzy, kterou strávila zavřená doma, měla čas svoje zájmy ještě více prohlubovat. Cvičila denně jógu, do které se úplně zamilovala, dokonce k ní strhla i svoje děti Annu a Adama (21).

Z její tváře ale nepromlouvá jen klid a viditelný odpočinek, za změnu image mohou i delší vlasy. „Celou dobu jsem je měla v drdolu, a když jsem to rozpustila, tak mě překvapil nejenom půlmetrový odrost, ale i délka,“ řekla Jitka Blesku, která si svoje dlouhé kadeře náležitě užívá. Takhle dlouhé je prý nikdy v životě neměla. 

V posteli mám pořádného chlapáka, hlásí Jitka Asterová! Ale má to háček

Video se připravuje ...



Přečtěte si
RAZPUTIN
26. 9. 2021 • 10:19

Stáří prostě neokecáš a zvláště u žen.

prochaskanamoste
26. 9. 2021 • 03:43

Jitka Asterová a Linda Finková jsou ve svém věku dobrý šťabajzny. Je vidět, že mají v sobě intelekt, je s nimi výborný pokec, mají smysl pro humor, neurážejí se pro hlouposti, umí si ze sebe udělat pravou českou p.r.c.i.nu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.