Vévodkyně Kate opouští palác! Převratné změny kvůli královně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vévodkyně Kate opouští palác! Převratné změny kvůli královně

Vévodkyně Kate s rodinou se stěhuje blíž královně i své rodině
Vévodkyně Kate s rodinou se stěhuje blíž královně i své rodině (Profimedia.cz)

Vévodkyně Kate Middleton (39) s manželem Williamem (39) a rodinou opouští sídlo. Z Kensingtonského paláce odcházejí kvůli královně.

Novou adresou bude pro královskou rodinu patrně pevnost Belvedere. Ta je  nedaleko hradu Windsor, do kterého se uchýlila královna Alžběta II.(95) po smrti prince Philipa (99). 

Vévodkyně Kate vs princezna Diana: 5 věcí, které mají společné!

Video se připravuje ...

William a Kate chtějí být královně co nejvíce na blízku, aby jí mohli pomáhat s královskými povinnostmi, či některé z nich zcela převzít. Stěhování by pak přiblížilo i Kate k její rodině. Termín není prozatím zřejmý, lze ale předpokládat, že královská rodina příliš dlouho otálet nebude. 

Letní styl královen a princezen

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
3. 12. 2021 • 03:04

Milé Haha.Pokouším se odhadnout kolik vašich článků okrálovské rodině má aspoň trochu reálný základ.Dva z osmdesáti?Za a,-fort Belvedere je pronajatý,za b,-je spjatý se jmenem Edward VIII.a to není zrovna poklona,za c,-potom co rekonstrukce jejich apartmá v Kensingtonském paláci stála 7,8milionu liber a bydlí tam sotva osm let by je veřejnost zcela nepochybně sežrala zaživa.Navíc proč na to aby "pomáhali královně"musí bydlet na dohled?Budou jí vařit?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.