Monika Trávníčková přiznala barvu: Dárek k výročí - ROZVOD? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Monika Trávníčková přiznala barvu: Dárek k výročí - ROZVOD?

Monika v den šestého výročí přiznala barvu
Monika v den šestého výročí přiznala barvu (Foto: Martin Hykl)

Manželka pohádkového prince Monika Trávníčková (35) přiznala, že je jejich manželství v krizi. Namísto oslav šestého výročí to vypadá na rozvod. A je za tím i něco víc...

Už když k Trávníčkovým minulý rok v létě vyjížděla policejní hlídka kvůli manželským neshodám, proslýchalo se, že je manželství v troskách. Monika však neshody vyvrátila a namísto pravdy, že se Pavel doma zabarikádoval i s jejich společným synkem Maxem všem tvrdila, že jí Pavel pouze neotvíral, nereagoval na telefon a ona o ně měla strach. 

Pravda o otcovství Gotta v nové knize! A Trávníčka nepozvali na mši za Šafránkovou

Video se připravuje ...

A nebylo to poprvé, co se snažila zamést něco pod koberec. Když si Pavel v jednom ze statusů posteskl, že se Monika rozhodla žít s Jaroslavem Svěceným a že vše nasvědčuje tomu, že princátko bude hrát druhé housle, okamžitě všechno svedla na útok hackera. Teď ale konečně kápla božskou. 

„Déšť je pro révu stejně důležitý jako sluneční světlo a teplo. Pro lásku platí totéž. Možná sníme o ráji, v němž není žádná poušť a žádné spory, o ráji, v němž se nemusíme ničeho zříkat, nic překonávat, o nic usilovat. Milovat ale znamená stále na sobě pracovat,“ napsala v den šestého výročí svatby na sociální sítě. K něčemu se tu zajisté schyluje a happy end z Popelky to patrně nebude. 

Pavel Trávníček: Ve StarDance budu rarita!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
27. 8. 2021 • 23:39

Už jednou jsem napsala k nějakému jejímu výlevu, že by bylo lépe, kdyby měla mluvčí, jako má ta Gottová.
Ty blbky od starých bohatých dědků bývají prostinké a moc se snaží o " intelektuálno " a svá sdělení obvykle šroubují tak šíleně, že blbost čiší na první dobrou z každý věty. .Jejich úvahý a přežvyky života jsou komplikovaný, jak kravský žaludek a pro každého mají dle toho i užitek. Ale tohle jim nevysvětlíš.

-bello-
27. 8. 2021 • 23:23

mbmb

mord
27. 8. 2021 • 21:18

mbmb slintáš v bulváru ubohá nulo? Závist je hrozná věc, když ty nemáš nic a nikdy mít nebudeš Všichni ti o kterých tu zvracíš tě mají těžce na háku. Ani se nedozví, že existuješ šmudlo

amej
27. 8. 2021 • 18:24

O princovi se říkalo, že každou partnerku bil....

adeso
27. 8. 2021 • 14:35

kůň je nádherné a ušlechtilé zvíře. Tahle baba je...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.