Chantal má dnes soud! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Chantal má dnes soud!

Chantal si po nehodě koupila hned dvě nová auta. Muže, který jí je prodal, teď žaluje. Prý jí okradl o desítky tisíc.
Chantal si po nehodě koupila hned dvě nová auta. Muže, který jí je prodal, teď žaluje. Prý jí okradl o desítky tisíc.

KLADNO – Herečku Chantal Poullain (49) dnes čeká další soud ve spojitosti s tři roky starou dopravní nehodou v Olomouci, při které zmrzačila dva mladé lidi. Tentokrát však nesedí na lavici obžalovaných.


Okresní soud Kladno
13.00, jednací síň č. 8

KLADNO – Herečku Chantal Poullain (49) dnes čeká další soud ve spojitosti s tři roky starou dopravní nehodou v Olomouci, při které zmrzačila dva mladé lidi. Tentokrát však nesedí na lavici obžalovaných, ale na straně druhé! Chantal totiž podala trestní oznámení na muže, od kterého si po nehodě koupila dvě nová auta!

Důsledky strašlivé autonehody provázejí půvabnou Francouzku Chantal, bývalou manželku Bolka Polívky (56), dodnes. Jako by neměla dost výčitek svědomí a starostí s nehodou samotnou, teď míří k soudu opět. Dnes ve 13 hodin totiž proběhne první stání u Okresního soudu v Kladně, kam Chantal podala trestní oznámení pro podvod na Petra Borče. „Po nehodě si od něj koupila dvě nová auta. On jí ale nadsadil cenu, vybral peníze, které jí potom nevrátil, a obral ji o desítky tisíc korun,“ prozradil deníku Aha! zdroj z okolí Chantal. „Navíc ta auta byla poruchová Chantal je u Borče reklamovala, a on jí vždycky jen něco nasliboval a nesplnil,“ říká zdroj. „Ze začátku se snažil chovat jako kamarád, ale ukázalo se, že je podvodník. A já stará naivka mu věřila,“ řekla nám Chantal.
Proto se rozhodla po dlouhých tahanicích podat na Borče trestní oznámení, které dnes vrcholí prvním stáním. „K soudu nepůjdu, bude tam jen můj právník. Já se připravuji na premiéru v Divadle Ungelt,“ dodala.


Autor: Petr MACEK, Josef KOUKOLÍČEK
Foto: ČTK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.