Burešová ze Slunečné v zajetí krize? Nejsem tak silná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Burešová ze Slunečné v zajetí krize? Nejsem tak silná!

Eva Burešová jako Týnka ze Slunečné
Eva Burešová jako Týnka ze Slunečné (FTV Prima)

Někteří neměli v době pandemie pomalu jak zaplatit účty, jiní se prakticky nezastavili. Do skupiny, která si absolutně nevydechla, se řadí i zpěvačka a herečka Eva Burešová (27). Jenže velký pracovní zápřah v kombinaci s maminkovskými povinnostmi už si ji nejspíš trochu dobírá. Prý by potřebovala vypnout!

Hvězda seriálu Slunečná přiznala pro web eXtra.cz, že by už akutně potřebovala delší pauzu. Nikoliv naštěstí od Přemka Forejta, se kterým randí, ale od povinností a pracovního zápřahu. „Pracuji neustále, mám ještě přes léto nějaké volno a moc bych si přála, abych mohla někam odjet na delší dobu. Ač byla korona, měla jsem opravdu spoustu natáčení i koncertů pro charity a nadace, včetně tlaku ze strany médií. Nejsem tak silná, jak se možná někomu zdá, jsem také člověk, také občas potřebuji nabrat nové síly a vyčistit si hlavu," přiznala vytížená Burešová.

Hvězda Slunečné Eva Burešová poprvé veřejně s přítelem a všemi dětmi!

Video se připravuje ...

Nebazíruje ale na luxusu, prioritou je pro ni klid. „Drahý hotel nepotřebuji, já jsem ráda, když ten čas mohu trávit se svými nejbližšími a když vím, že si nemusím nastavovat budík na pátou hodinu ranní," odtajnila seriálová Týna Popelková, co by jí ke štěstí úplně stačilo.

Slunečná: Eva Burešová chystá vdavky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
7. 7. 2021 • 17:14

Mrazive

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.