FREJOVÉ KOLAPS! PÁD PŘÍMO NA OBLIČEJ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

FREJOVÉ KOLAPS! PÁD PŘÍMO NA OBLIČEJ!

Tohle muselo hodně bolet.
Tohle muselo hodně bolet. (Foto FTV Prima, Facebook.com, ara)

Ta dopadla! Kristýna Frejová (49) při ranním vstávání z postele ztratila vědomí a obličejem přistála na tvrdé zemi. Po návštěvě nemocnice musel herečce lékař dokonce některé rány sešít.

Představitelka doktorky Vlčkové z primáckého seriálu Sestřičky je známá zdravým životním stylem. Běhá, posiluje, pravidelně se otužuje ve studené vodě. Také nosí poctivě roušku a kvůli natáčení je neustále testovaná na covid-19. Přesto jí tělo vypovědělo službu.

Nic si nepamatuje

„Přes veškerý můj pozitivní a dostředivý přístup k meritu covidu, jsem před čtrnácti dny vstala ráno z postele a víc si nepamatuju. Ztráta vědomí, dopadla jsem přímo na obličej a hodně štychů,“ popsala osudný den dcera slavného hereckého páru Ladislava Freje (79) a Věry Galatíkové (†69). Podle doktorů to způsobilo dlouhodobě podceňované psychické vypětí a stres.

Kristýna Frejová a David Gránský to rozjeli po tiskovce TV Prima. Do varu je dostala Včelka Mája!

Video se připravuje ...

Co dělám blbě?

Zpráva lékařů ji zaskočila. „Co dělám blbě? Teda kromě toho, že jsem v hajzlu s daněma, se školným a už rok nemůžu pracovat...“ posteskla si Frejová, které chybí divadlo. „Opatrujte se, kamarádi, je to plíživý, ale je to!“ poslala Kristýna varovný vzkaz svým kolegům.

Kačeři jsou rodina

Kristýna propadla trendu otužování a pravidelně se cachtá v ledové vodě. „Moc se kaju, ale když jdu plavat do Vltavy, tak respirátor snímám, přestože jsem v úzkém kontaktu s kačery, kteří, i přes moje opětovné výzvy odmítají dodržet metrový odstup, ale už tam máme za ty dva roky vztah, takže rodina,“ vtipkovala herečka.

Kristýna Frejová ze Sestřiček: Mimino v padesáti? Už chci vnouče!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Elis Zeman
2. 4. 2021 • 17:11

mbmb jste docela vůl, ne? A k tomu ještě dost hulvát! Vycházíte ze známého hesla "podle sebe soudím tebe"? To tedy musí být u vás smradu požehnaně!

mbmb
7. 3. 2021 • 20:36

jeste ze ma tu smradlavou pipinu ok ,ksicht je ji sumak

stoura
7. 3. 2021 • 16:11

To panečku musela být spářka

Uživatel_5505265
7. 3. 2021 • 15:03

Chlastat méně, pak to bolí !! Konečně komediantka na vlastní kůži ví, co je to padnou na hubu , i když to na obyčejný pád vůbec nevypadá .

mbmb
7. 3. 2021 • 06:03

ani Einstein v tomhle state nevynikne ,nebot patri temhle tupanum vse ,maji skoly,mistecka na ktere si ukazi -za velike penize .Jedine mala Ledecka poctive vitezi. !!!! A zpomalit tastaturu je prasecina ,chudacci cenzori

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.