Pravda o Slunečné: NEEXISTUJE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pravda o Slunečné: NEEXISTUJE!

O lásku se soupeří v seriálu neustále
O lásku se soupeří v seriálu neustále (TV Prima)

Kdepak rodina Popelkova! Majitel seriálového statku Slunečná, která se ve skutečnosti jmenuje Na Stránce a nachází se u Záp nedaleko Prahy, se jmenuje Michal Burda a je povoláním designér. Lásce se tu ale přeje, protože se tady konají hlavně svatby, někdy taky firemní večírky a různé oslavy.

Muž, který štábu v průměru sedmkrát do měsíce odemyká vrata, ale není každé úterý a čtvrtek večer přilepený u televize. „Viděl jsem snad první dva díly,“ říká Burda s úsměvem. Zato na place na něj určitě narazíte. „Pro mě je zajímavější ten mumraj tady,“ přiznává. „Kdysi jsem měl ateliér v Praze a hodně chodil do divadel. S některými herci z té doby se tu potkávám,“ dodává spokojeně.

Bydlí tu i Prachař s Brodskou

Majitel statku upozorňuje, že dřevěná vrata jsou ve skutečnosti skleněná, ale musela se zakrýt, protože by odrážela členy štábu. V sále, kde se normálně odehrávají skutečné veselky, našly zázemí maskérky a kostymérky. Zahrada je mnohem větší než vypadá na obrazovce. Stojí na ní i nějak povědomý domek. Tady přece v seriálu bydlí Leoš a Jana Kratinovi, tedy David Prachař (61) a Tereza Brodská (52). Taky studna je naprosto reálná. Hercům se tady moc líbí. „V něčem podobném jsem vyrůstal,“ svěřil Roman Tomeš (32). „Kdybych měl peníze, klidně bych pro rodinu něco podobného pořídil,“ dodal představitel Tonyho.

Slunečná opět na obrazovkách

Video se připravuje ...

Tady vám nenalejou!

Hospodu, kde věčně vysedávají štamgasti a lijou do sebe pivo – nealkoholické – ale Na Stránce nenajdete. Stejně jako pokoje, chodbu, kuchyň a kozí chlívek si ji tvůrci postavili v ateliéru v pražských Malešicích.

Finále Slunečná 2020

Video se připravuje ...

Seriál opět kraluje

Návrat Slunečné v novém roce na obrazovky Primy si nenechalo ujít 1 320 000 diváků starších 15 let. Stala se tak jasnou jedničkou úterního večera ve sledovanosti.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.