Slzy a žal u Macronových! Utajená smrt plná otazníků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Slzy a žal u Macronových! Utajená smrt plná otazníků

Francouzský prezident Emmanuel Macron s manželkou Brigitte.
Francouzský prezident Emmanuel Macron s manželkou Brigitte. (Reuters)

Francouzský tisk v tomto týdnu zveřejnil nečekanou zprávu. Zemřel první manžel Brigitte Macronové (67), André- Louis Auzière (†69). Co je však překvapivé, je fakt, že zemřel již v prosinci 2019.

Rodina s oznámením úmrtí čekala až do středy 7. října, kdy smrt potvrdila dcera první dámy, právnička Tiphaine Auzièreová. Přesné datum jeho úmrtí zveřejněno nebylo. Muž totiž trval na přísně střeženém soukromí.

Trump hodnotil tělo francouzské první dámy: Poslechněte si, co řekl

Video se připravuje ...

Svého bývalého manžela Macronová opustila v 90. letech. Začala si totiž s tehdy ještě náctiletým Emmanuelem Macronem (42), současným francouzským prezidentem, jenž byl tou dobou jejím studentem. Seznámila se s ním v jeho patnácti a ke sblížení došlo, když se Macron přidal k dramatickému kroužku vedeného právě Brigitte.

Peníze za uprchlíky a hněv Evropanů: Takhle Macron promlouval ve Štrasburku

Video se připravuje ...

S Auzièrem se rozvedla překvapivě až v roce 2006. Rok nato se provdala za Macrona. Od té doby byl její bývalý manžel k nezastižení. K rozpadu manželství se nevyjádřil a nikdo z novinářů s ním již žádné interview neudělal. Na co přesně v prosinci zemřel, není známo. Sama Macronová se k jeho smrti odmítla vyjádřit.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.