Válka graduje! Usmiřující gesto Kate rivalka potupně odpálila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Válka graduje! Usmiřující gesto Kate rivalka potupně odpálila

Meghan sokyni drsně odmrštila.
Meghan sokyni drsně odmrštila. (Foto: Reuters)

Vévodkyně Meghan  oslavila včera 39. narozeniny. Ačkoliv s pincem Harrym (35) už žije několik let, v královské rodině si nikdy nezvykla. Navíc se neustále spekuluje o velkém napětí mezi ní a ženou prince Williama Kate (38). Z toho důvodu se vévodkyně z Cambridge rozhodla pro usmiřující gesto. Jenže se se zlou potázala.

Přesně před rokem totiž chtěla udělat usmiřující krok a poslala vévodkyni Meghan k narozeninám květiny. Jenže podle nové knihy Harryho a Meghan se bohužel s úspěchem nesetkala, jak píše web eXtra.cz. Květiny totiž sokyni nestačily. „Spokojenější bych byla, kdyby se ozvala a zeptala se, jak se mi daří nebo zda nepotřebuji s něčím pomoct,“ řekla nabubřelá žena prince Harryho, která se v té době zrovna vypořádávala s kritikou veřejnosti, podle níž byla špatnou matkou. V jejich případě se už zázrak nejspíš konat nebude!

Vévodkyně Meghan o nátlaku v královské rodině: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.