Lucie Bílá: Odskočila si od plotny?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lucie Bílá: Odskočila si od plotny?!

Lucie Bílá si na finále Miss aerobik 2007 pouze odskočila zazpívat jednu písničku a hned poté odjela domů.
Lucie Bílá si na finále Miss aerobik 2007 pouze odskočila zazpívat jednu písničku a hned poté odjela domů. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Tolik krásných holek na jednom místě se jen tak nevidí. O víkendu totiž proběhlo v luxusním Top hotelu Praha fi nále soutěže Miss aerobik 2007, které pod názvem Královna aerobiku odvysílá už v pátek večer televize Prima. A mimo půvabných »aerobiček« nechyběla ani řada známých osobnosti či devítinásobná Slavice Lucie Bílá (41).

Ta ovšem působila, jako by si na akci odskočila z domova od plotny. Přijela totiž na poslední chvíli, jen tak tak stihla své vystoupení a okamžitě po něm odjela domů.

Oproti jiným soutěžím, kde se hledí především na to, aby dívka byla hubená, rozhodovala o vítězce Miss aerobik fyzická připravenost. K soutěžním disciplínám patřila jízda na rotopedu, nebo takzvané volné sestavy, při kterých dívky předvedly, co všechno se už z aerobiku stihly naučit.

Vyloženě sportovně vzala akci i Lucie Bílá, která dorazila jen několik minut před svým vystoupením, zazpívala písničku a vzápětí zase odjela. Písničkou finále ozvláštnili i Petr Kolář a stříbrný SuperStar Petr Bende, který s dívkami dokonce natočil na jejich soustředění v Turecku videoklip.

Vrcholem večera nebyla tradiční promenáda v plavkách, ale rozhovory finalistek se známými osobnostmi, při nichž mnohým z přítomných dam značně stouplo sebevědomí. Vítěznou šerpu si nakonec oblékla dívka s číslem 5 Monika Horáková (23) z Pardubic. Svůj podíl na jejím úspěchu měly nejen míry 926390 při výšce 173 centimetrů a váze 55 kilogramů, ale i perfektně vypracované bříško s tradičními »bochánky«. První vicemiss se stala Martina Želiborová (18) z Boršova nad Vltavou a druhou vicemiss Zuzana Balcárková (25) z Karviné.

Po skončení natáčení se většina z přítomných odebrala na raut, který se proměnil v živelnou diskotéku, na níž ale chyběly skoro úplně všechny známé osobnosti, které na finálový večer přišly. Jedinou výjimkou byli dva porotci – zpěváci Tomáš Savka a Robert N. „Já jsem s vítězkou moc spokojený. Monika totiž byla i mojí favoritkou,“ řekl deníku Aha! Robert, který letos objel po republice celé Miss aerobik tour, a proto znal finalistky osobně. Na finále ovšem přišel v doprovodu půvabné blondýnky a brzy se s ní z rautu vytratil.

Záznam finále Miss aerobik 2007 pod názvem Královna aerobiku uvidíte již tento pátek od 20 hodin na TV Prima.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.