Daniela Kolářová: Vracela vratné lahve | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Daniela Kolářová: Vracela vratné lahve

Daniela Kolářová jako hvězda filmu Vratné lahve si vyzkoušela i manipulaci s přepravkami!
Daniela Kolářová jako hvězda filmu Vratné lahve si vyzkoušela i manipulaci s přepravkami! (pro Aha! – Igor Zehl)

BRNO – Jihomoravský festival pohodových filmů pokračuje před brněnským klubem Šelepova N°1 s filmem Vratné lahve! Ten přivezla herečka Daniela Kolářová (61), která se v něm před kamerou sešla po třiceti letech se svým filmovým manželem Zdeňkem Svěrákem (70)!


Byla to však práce velmi příjemná a prý stačilo »jen nahodit«. Roli manželů si vyzkoušeli poprvé ve filmu Jiřího Menzela Na samotě u lesa, na jehož scénáři se Svěrák rovněž podílel. Kolářová zavzpomínala ale i na svého nejvíce frekventovaného filmového manžela Jaromíra Hanzlíka i na Josefa Abrháma (Kulový blesk) a Oldřicha Kaisera (Setkání v červenci). Za svoji nejmilejší roli pak označila učitelku Maxovou z Obecné školy. „Jak tam ta utrápená a zblázněná učitelka odchází s bezelstným úsměvem ze školy, říkala jsem si v duchu, už jen tak vzlétnout do nebe,“ smála se Kolářová, která si na místě vyzkoušela i vracení použitých lahví do samoobsluhy!

Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.