Milionář z Vem si mě - Chová se jako mafián! Vyhrožuje exmanželce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Milionář z Vem si mě - Chová se jako mafián! Vyhrožuje exmanželce!

 (: Archiv)

PRAHA – Exmanželka milionáře z Vem si mě Veronika Červínová (28) trne hrůzou! Její bývalý manžel Michal Červín (37) jí totiž vyhrožuje! „Opravdu se bojím! Kdybych hovořila o jeho soukromí, asi by se mu to nelíbilo, nechci mít zbytečné problémy! Co všechno už jsem si od něho musela vyslechnout,“ svěřila se deníku Aha! Červínová.

Minulost milionáře ze soutěže televize Nova Vem si mě je zastřena spoustou tajemství! Čím dál častěji se hovoří o daňových únicích, kterých se měl Červín ještě před nástupem do soutěže dopustit, a také o jeho pohlavní chorobě – kapavce.

To, že měl milionář pravděpodobně v minulosti pohlavní nemoc jeho exmanželka nepřímo potvrdila. „Ano, vím o tom, slyšela jsem to. Nechci se k tomu ale vyjadřovat. Nebudu ještě sama sobě přidělávat problémy. Mám už obavy cokoli říct, určitě by mi vyhrožoval!“ svěřila se deníku Aha! ustrašeným hlasem Červínová.

Milionář se však hájí tím, že před nástupem do televizní soutěže prodělal odborné vyšetření a momentálně je zdráv. „Před začátkem natáčení jsem se podrobil, stejně tak jako všechny dívky, podrobnému lékařskému vyšetření a jsem naprosto zdráv. Tak se prosím držte faktu,“ napsal nám Michal Červín.

Veronika Červínová už je dva roky s televizním milionářem rozvedená, přesto však jako by byla neustále v jeho moci. „Jsme v kontaktu častěji, než si myslíte, máme spolu dítě, které si on občas bere. To znamená, že se musíme stýkat,“ pokračuje exmanželka, která však nesouhlasí s tím, co řekl Červín v medailonku o tom, kolik času tráví se svým synem. „Párkrát si ho vezme, ale je to jen občas, není to tak, jak to vyznělo v televizi,“ popisuje současnou situaci žena, jež zřejmě zažívá momentálně ještě horší období než v čase, kdy její manželství směřovalo k rozvodu.

A jak je to s finančními potížemi a daňovými úniky bohatého Michala Červína? „Že by mi dlužil nějaké peníze, to ne. S tím nemám problém,“ hájí snad poprvé svého exmanžela Červínová. On sám však odmítl jakékoli daňové úniky komentovat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.