Nejtemnější tajemství Venduly Svobodové: Klárka jí umírala v náručí a... Karel spal s jinou v její posteli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nejtemnější tajemství Venduly Svobodové: Klárka jí umírala v náručí a... Karel spal s jinou v její posteli!

PRAHA – Nový seriál o Vendule Svobodové (35), vdově po populárním skladateli Karlu Svobodovi (†68), který odhaluje nová děsivá tajemství tohoto páru, startuje! V dnešním díle se podíváme až na nitro duše oblétané vdovy, kterou měl manžel podle jejích slov zranit zradou největší.


„Karel mě v nejhrůznější chvíli mého života nepodržel. Když umírala Klárka (†4,5), v té chvíli byl v naší jevanské vile s jinou ženou,“ tvrdí v nejnovějším vydání Šťastného Jima Svobodová. I když redakce týdeníku trvá na tom, že její slova v textu jsou autentická, Vendula zuří! „Nic jsem jim neautorizovala, je to smyšlené!“ bouřila se včera.

Lidé, kteří měli tu čest Karla Svobodu poznat, ho stále před očima vidí jako vzdělaného gentlemana s šibalskýma, věčně usměvavýma očima, který se ke každému choval vlídně jako k sobě rovnému. Podle Šťastného Jima ale Vendula naznačila, že takový byl jen navenek. Z povídání jejich redaktorky se Svobodovou vyplývá, že měla trpět nejen kvůli manželově agresivitě (ani domácímu násilí se prý nevyhnula!), choleričnosti a výbuchům vzteku, ale také kvůli jeho časté nevěře.

„I v nejhorší okamžik mého života mi byl nevěrný. Na nemocniční sněhobílé posteli leželo již bezvládné, stejně bílé tělíčko mé Klárky. Věděla jsem, že už jí není pomoci. Zbývaly dny, možná jen hodiny. A já jsem seděla u té postele sama. Bez Karla... Karel mě nepodržel, nepomohl mi v té nejhrůznější chvíli mého života. V té chvíli v naší jevanské vile byl s jinou ženou,“ cituje Vendulu týdeník. Sama Vendula ale vše označuje za lež.

„Žádný rozhovor jsem redakci Šťastného Jima neposkytla, nic jsem neautorizovala. Dali si tam smyšlené přímé řeči,“ řekla deníku Aha! Vendula. Redakce Šťastného Jima ale trvá na tom, že napsala pravdu!

„S Vendulou jsem si povídala já. Článek psal pak někdo jiný, ale dopadl dobře. Už jsem ho Vendule předčítala a neříkala, že by se jí nelíbil. Zavolám jí, ať řekne pravdu,“ sdělila nám včera redaktorka Šťastného Jima Markéta Jindrová.

Již zítra přinese deník Aha! druhý díl seriálu o Vendule Svobodové. Dozvíte se šokující informace, které jistě v její údajně chystané knížce o krušném životě s Karlem Svobodou nenajdete!


Autor: David Zápal

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.