Frontman Iron Maiden: Rozvodová bitva o 2 miliardy. Našel si fanynku... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Frontman Iron Maiden: Rozvodová bitva o 2 miliardy. Našel si fanynku...

Frontman Iron Maiden vyměnil manželku za fanynku
Frontman Iron Maiden vyměnil manželku za fanynku (Foto Profimedia.cz, Instagram)

Frontmanovi britské heavymetalové kapely Iron Maiden zamotala fanynka hlavu natolik, že kvůli ní pustil manželku k vodě a teď se připravuje na rozvodovou bitvu o majetek v hodnotě přes dvě miliardy korun!

Jmenuje se Leana Dolciová a Bruce Dickinson (61) je z ní dočista paf! Živí se jako instruktorka fitness a se zpěvákem si už zařizuje společné hnízdečko lásky v Paříži. „Vždycky byla zapálenou fanynkou Iron Maiden, sleduje je už skoro deset let,“ prozradil nejmenovaný zdroj britskému deníku Mirror. „S Brucem se za poslední rok hodně sblížili, už se dokonce setkala i s jeho dětmi,“ dodal. 


Novým milencům musela jít okamžitě stranou Dickinsonova druhá manželka Paddy Bowdenová, se kterou strávil posledních 29 let svého života a s níž si pořídil syny Austina (29), Griffina (27) a dceru Kiu (28). V případě rozvodu ji ale čeká velmi slušná záplata na zlomené srdce – nárok má na polovinu společného jmění, což v jejím případě znamená minimálně miliardu korun.

Víte, že...


...v roce 2015 byla Dickinsonovi diagnostikována rakovina jazyka? Nádor byl naštěstí podchycen v raném stadiu a hudebník byl úspěšně vyléčen.
...naposledy Iron Maiden vystoupili v Česku v roce 2018 v pražských Letňanech? Přišlo tam na ně asi 30 tisíc fanoušků. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.