Tajemství Balzerové: Bránila svou lásku před Švorcovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajemství Balzerové: Bránila svou lásku před Švorcovou

Balzerová musela obhajovat svůj vztah a příjmení před Švorcovou.
Balzerová musela obhajovat svůj vztah a příjmení před Švorcovou. (Foto ara)

S manželem Janem Balzerem (78) žije už mnoho let spokojeným životem a je ráda, že jim jejich láska vydržela. Ačkoliv ona si byla jistá tím, že s Balzerem chce zůstat až do smrti, ne všichni měli stejně pozitivní postoj. Například herečka Jiřina Švorcová připravovala Balzerovou hned na začátku na rozvod.

„Nedlouho po mém nástupu do Divadla na Vinohradech mi mateřsky radila, abych si nechala svoje dívčí příjmení Havránková. Argumentovala tím, že herečky se v jednom kuse rozvádějí a přijímají nová jména. Navíc mám takové hezké české příjmení a chci si vzít německy znějící Balzerová!“ prozradila herečka Sedmičce to, co jí před mnoha lety Švorcová radila.

„Tehdy jsem jí řekla: ,Jiřino, nevím, proč bych hned od začátku měla uvažovat o tom, že partnera opustím a rozvedu se. Toho kluka jsem si vzala i s jeho příjmením, to ponesou i naše děti, které s ním chci mít, protože s ním hodlám být celý život!‘“ přiznala herečka, která se stala slavnou především díky ztvárnění doktorky Alžběty Čeňkové v seriálu Nemocnice na kraji města.

 Balzerová na zahájení Febiofestu: Neřeším, jaké hadry si obléknu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
3. 10. 2019 • 17:07

Blba bez hlasů Vsetínská nula

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.