Tajemný vzkaz Erbové z nemocnice: Nový anděl s mužskou tváří? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tajemný vzkaz Erbové z nemocnice: Nový anděl s mužskou tváří?

Vlaďka Erbová
Vlaďka Erbová (Profimedia.cz)

Minulý týden informovala Vlaďka Erbová (38) své klientky a blízké přes sociální síť, že nějakou dobu nebude vůbec fungovat, jelikož skončila kvůli nespecifikované diagnóze v nemocnici. Zdroje blízké zpěvačce pak uvedly, že by mělo jít o meningitidu. Teď se bývalá modelka ozvala znovu.

I když zpočátku bývalá manželka Tomáše Řepky upozorňovala na to, že její stav si žádá klid a že se musí od světa teď na chvíli odstřihnout, v pondělí se zveřejnila na svém instagramu snímek, na němž jí dcera masíruje nohy. „Co může být víc, když se probudíte v nemocniční posteli a spí vedle mě moje malá (velká silná) holčička! Nic!“ připsala k němu.

Kromě dcery se Erbová těší i z návštěv kamarádek, kterým také poděkovala za lásku a pohlazení. Možná ale někoho mohlo zarazit, že na konec výčtu jmen připsala „I tobě!“ a doplnila to mužským emotikonem.

„Vždy, když přijde moment, že vás něco vypne, tak to má svůj účel. Má to své filtry a vidíme anděly, kterým jsme mnohdy nevěnovali pozornost. Bohužel to má i tu druhou optiku zjištění, ale to je pro mě plácání slov,“ dodala Erbová. Komu dojemný vzkaz asi patřil?

 Vlaďka přiznala, že má po mediálním pranýři ze strany otců jejích dětí problémy s psychikou: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.