Carmen Mayerová o Petru Kostkovi: „Oba jsme se báli!“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Carmen Mayerová o Petru Kostkovi: „Oba jsme se báli!“

Petr Kostka a Carmen Mayerová
Petr Kostka a Carmen Mayerová (Hykl, Pátek, Rušínová)

Jeden druhému jsou po boku téměř padesát let. Vychovali spolu čtyři dcery a slovo „ponorka“ snad vůbec neznají. Jestli skutečně existuje osudová láska, pak oni jsou toho reálným důkazem.

Už jejich první setkání prý mělo neuvěřitelnou vnitřní razanci a dokázalo s nimi zacloumat. „Tehdy jsem přišla do Městských divadel. Stačil nám jeden pohled, abychom pochopili, co se děje. Naše setkání bylo moc krásné, ale zároveň jsme se oba trochu báli,“ přiznala Carmen Mayerová, jak propadli lásce na první pohled.

I když měli obavy, nemohli si pomoci. „Petr se zrovna rozváděl a já jsem už nežila se svým prvním mužem. Byl to skvělý člověk a všechno proběhlo na úrovni, takže na to období nemám negativní vzpomínky. Ale přesto jsme za sebou měli vztahy, které nevyšly. Byli jsme tak okouzleni a pořád jsme si říkali ,ještě to zkusíme týden′, a pak ,ještě jeden měsíc′. Nechtěli jsme, aby to skončilo,“ zavzpomínala herečka, kterou její manžel totálně uhranul. „Byl to krásný kluk. A vnitřně z něj vyzařovalo, jak moc byl pro všechno zapálený, což má dodneška a je to úžasné,“ nešetřila ani po pěti dekádách společného soužití slovy obdivu herečka.

 



Přečtěte si
mhnzsphlb@...
8. 7. 2019 • 11:12

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.