Ordinace v růžové zahradě - Máme tajný scénář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ordinace v růžové zahradě - Máme tajný scénář!

Postavy Petra Rychlého a Daniely Šinkorové se v seriálu vezmou. A pak...?
Postavy Petra Rychlého a Daniely Šinkorové se v seriálu vezmou. A pak...? (: Archiv)

PRAHA – Zemětřesení v nejpopulárnějším seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě! V připravované šesté řadě seriálu, která se chystá na jaro příštího roku, totiž tvůrci chtějí do hlavních rolí angažovat hvězdy Václava Vydru (51) a Jana Hrušínského (52)!

Šestá řada Ordinace už s počátky seriálu nebude mít prakticky nic společného! S odchodem scenáristky Lucie Konečné, která pro Novu chystá jiný projekt, odchází i prostředí gynekologie a některé jeho postavy, a nové řady se soustředí na nemocniční chirurgii. Tam chtěli noví tvůrci obsadit do rolí lékařů Václava Vydru a Jana Hrušínského. Jenže ouha! „Dostal jsem nabídku, ale musel jsem ji odmítnout. Neměl bych čas na divadlo,“ vysvětluje odmítnutí role hlavního záporáka v populárním seriálu Jan Hrušínský, principál Divadla Na Jezerce.

A nerozhodně se k nabídce staví i Václav Vydra, jemuž byla nabídnuta hlavní kladná role! „Zatím stále jednáme, ale není jisté, že se to uskuteční, máme problém sladit termíny,“ váhá Vydra nad přijetím nabídky, která by mu přinesla nejen fůru peněz, ale i pořádnou dávku popularity. Rozhodujícím faktorem tak asi nebudou jen termíny, ale především honorář. Dokáže Nova vytouženého herce »ukamenovat« denními patnáctitisícovými honoráři? Otazník navíc visí i nad posledními postavami, které v seriálu z původní série ještě zbyly. Hrají je Petr Rychlý, Daniela Šinkorová a Ladislav Potměšil. Postavy Rychlého a Šinkorové se na závěr právě vysílané páté řady vezmou, scenáristům se tedy nabízí elegantní ukončení jejich seriálové cesty...

7.9.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.