Meghan terčem výsměchu, směje se ale ONA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Meghan terčem výsměchu, směje se ale ONA!

Britská hvězda stand-up vystoupení si vůči Meghan nebrala servítky.
Britská hvězda stand-up vystoupení si vůči Meghan nebrala servítky. (Foto Profimedia.cz; Instagram)

Britská hvězda stand-upů Amy Schumer (37) měla s Meghan (37) po celých devět měsíců ledacos společného. Obě počaly přibližně ve stejnou dobu, jsou stejně staré a očekávaly prvního potomka. Oběma se narodil ve stejný čas syn. Zřejmě proto komička dospěla k závěru, že může do vévodkyně ostře šít. Jenže se spletla!

I když si z princovy manželky utahovala nespočetně krát, nakonec se svými narážkami a vtípky v zásadě pohořela. Nikdo se jim totiž nesmál. A že to zkoušela různými cestami! Zde jsou některé z jejích trapno vtípků: „Je právě 22:55 večer. Narodilo se nám naše královské miminko,“ narážela třeba na Meghan. Jenže na její komentář nikdo nezareagoval.

Obdobně to bylo i s těmi dalšími: „Řeknu vám, být těhotná ve stejný čas jako Meghan není žádná sranda,“ hlásala třeba při svém nedávném stand-up vystoupení. „Otěhotněly jsme ve stejný den a ona si pobíhá v 15 cm podpatcích a břicho nemá žádné. Potom vidí lidé mě a automaticky je napadá, že poslední dny těhotenství musí být opravdu těžké,“ snažila se rozesmát diváky podle webu Plus Jeden Deň komička. Jenže ani v tomto případě se bouřlivých salv smíchu nedočkala. Prvoplánový humor je zkrátka jako bumerang. Člověk nikdy neví, kdy se nestane terčem posměchu on sám.

Amy Schumer si zahrála také ve filmu Jsem božská. Trailer ke komedii můžete vidět zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.