Anistonová oslavila padesátiny a...Gratuloval jí i Pitt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Anistonová oslavila padesátiny a...Gratuloval jí i Pitt!

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston (profimedia.cz)

Při pohledu na její mladistvou tvář a dokonalou figuru se člověk zdráhá uvěřit, že jí včera bylo už 50 let. Vždyť Jennifer Anistonová vypadá takřka stejně jako v 90. letech, kdy ji proslavil kultovní seriál Přátelé. Právě jako tehdy to o uplynulém víkendu vypadalo i na její narozeninové oslavě, dorazil na ni totiž i její »ex« Brad Pitt (55)!

Lovci autogramů by na hereččině párty v losangeleském hotelu Sunset Tower měli učiněné žně. Mezi dvěma stovkami gratulantů totiž nechyběly největší hvězdy typu Leonarda DiCapria (44), George Clooneyho (57), Reese Witherspoonové (42) či Orlanda Blooma (42) doprovázeného Katy Perryovou (34).

Dlouze se objímali

Největší pozornost však poutal muž, s nímž »Jen« v letech 2000 až 2005 tvořila nejslavnější manželský pár Hollywoodu. Brad Pitt podle US Weekly strávil na večírku tři a půl hodiny, během nichž se prý výborně bavil a poklábosil i s oslavenkyní. Oba přitom podle zdrojů magazínu dlouho váhali. Ona, zda ho vůbec pozvat, a on, jestli pozvání přijmout. Nakonec se rozhodli kladně a podle svědků se na oslavě dlouze objali a krátce poklábosili. „Jsou v relativně pravidelném kontaktu, minulost mají dávno vyřešenou a zůstali přáteli,“ tvrdí informátor a dodává: „Brad se ale věnoval spíš kamarádům, které neviděl dlouhé roky.“

Sraz jeho »ex«

Mimochodem, dojem »devadesátek« dotvářela i skutečnost, že na párty byla i Gwyneth Paltrowová (46), s níž Pitt randil ještě před Jennifer. S tou se později i oženil a následně zase rozvedl, když se při natáčení filmu Pan a paní Smithovi zakoukal do Angeliny Jolie (43). 

I z té už je nějaký čas jeho bývalka, ač jejich rozvod se stále řeší...

 Nejlepší filmy Jennifer Anistonové: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.