Pavel Poulíček: Nová milenka! Bez podprsenky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pavel Poulíček: Nová milenka! Bez podprsenky...

Romantické rande v přítmí...
Romantické rande v přítmí...

PRAHA – Přistižen! Deníku Aha! se podařilo nachytat »nováckého« sporťáka Pavla Poulíčka (32) na tajném nočním rande! Oblíbený moderátor se už z rozpadu manželství s modelkou Martinou Poulíčkovou (28) očividně otřepal a opět zkouší štěstí v ruletě jménem láska.


Sporťáku, už máš...? Mám!

Jeho nejnovějším „úlovkem“ je drobná pohledná tmavovláska, se kterou „cukroval“ v restauraci na pražském Andělu. Slečna dorazila na rande v letních sexy šatičkách bez podprsenky a slavný sporťák z ní byl úplně v ofsajdu...

Kliknutím zvětšeteZamilovaná dvojice dorazila do restaurace ve čtvrtek krátce před osmou hodinou večer. „Máte volné nějaké klidné místo stranou?“ ptal se Poulíček obsluhy, načež byl usazen na nenápadné místo v rohu. Krásná neznámá si objednala bílé víno, Pavel si kromě drinku dopřál i zeleninový salát. A pak – letmé dotyky, láskyplné pohledy z očí do očí, hladící ruce, mrazení v zádech.

„To byla jen známá. Víc je zbytečné vysvětlovat – už i proto, že jsem svobodný člověk, který tráví volný čas zcela podle sebe,“ snažil se Poulíček mlžit, když jsme se ho zeptali na totožnost tajemné krásky. Co je jeho společnice zač a jak se jmenuje, odmítl prozradit. Z chování obou ale bylo více než jasné, že si rozhodně nejsou cizí. Kliknutím zvětšete„Jo, tak to bude ona. Ale jméno vám neřeknu, nezlobte se,“ prohlásil jeden z jeho kolegů na Nově, když jsme mu tajemnou krásku popsali.

Ostatně i další zprávy z Poulíčkova okolí potvrzují, že je sporťák znovu zamilovaný. A to je moc dobře. Poulíček se totiž dlouho nemohl vzpamatovat z krachu vztahu s modelkou Martinou Poulíčkovou, která ho kvůli Richardu Krajčovi ze skupiny Kryštof opustila po čtyřletém manželství.


Autor: (efk)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.