Smutná Jana Švandová: Tohohle bude do smrti litovat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smutná Jana Švandová: Tohohle bude do smrti litovat

Jana Švandová
Jana Švandová (archiv FTV Prima)

Krasavice Jana Švandová (71) vždy všem a všude rozdává úsměvy a čiší z ní skvělá nálada. Její optimismus by jí mohl závidět nejeden člověk, a tak je překvapující, že i ona skrývá velké trápení.

Tři manželství uzavřela Jana Švandová, která vždy žila život naplno. Druhému muži, plastickému chirurgovi Hubertu Topinkovi, porodila syna Huberta a dodnes lituje, že dětí neměla více. „To, že mám jen jedno dítě, je moje citlivá stránka. Pokud něčeho v životě opravdu lituju, tak toho, že jsem neměla dětí více. Mrzí mě to moc, sama jsem z velké rodiny,“ přiznala dle časopisu Sedmička herečka v rozhovoru pro iDnes.cz. Ačkoliv tuto skutečnost pomalu oplakává, čas na vnučky si prý udělá jen zřídkakdy. „Mohla bych být hlídací babička, kdybych přestala pracovat. Ale to se mi nechce, už dávno vím, že život strašně utíká,“ dodala Švandová.

 Nestárnoucí šťabajzna Jan Švandová: Budu zlá macecha! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
DWEI
3. 2. 2019 • 13:48

Divné řeči - lituje, že měla jen jedno dítě a vzápětí dodává, že není hlídací babička a kvůli práci se nevěnuje vnučkám!!!! O moc přicházíte paní Švandová!!!! Čas rychle utíká a připravujete se o nejkrásnější chvíle a za pár let až pracovat nebudete o vaši pozornost zase už nebudou vnučky stát!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.