Mahulena Bočanová: Pokus o sebevraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mahulena Bočanová: Pokus o sebevraždu!

PRAHA – Sebevražda! Herečka Mahulena Bočanová (39) se před lety chtěla zabít skokem z Nuselského mostu! Kamarádům se ji podařilo zachránit na poslední chvíli.


Chtěla skočit z Nuseláku!

Kvůli lásce, kvůli sexu...

Důvodem, proč krásná herečka chtěla ukončit život, byl rozchod s jejím tehdejším libanonským přítelem Ibrahimem Doraidem (45). Nedělnímu Aha! se podařilo získat další šokující detaily tehdejších dramatických situací.

Že má Majda sebepoškozující sklony přiznává i ona sama. Tehdy to ale opravdu vypadalo, že se zabije. Byla úplně na dně,“ vzpomíná na tehdejší události jeden z jejích přátel.

Spáchat sebevraždu chtěla Bočanová v polovině osmdesátých let. „Ibrahim jí po mnohaletém vztahu oznámil, že s ní končí. Ona se z toho úplně sesypala, byl to totiž její první kluk. Chodila s ním asi od patnácti,“ popisuje náš zdroj tehdejší situaci.

Kliknutím zvětšete„Lítala po Praze jako blázen, protože ho nikde nemohla najít. Nakonec jela do Podolí, kde Ibrahim bydlel na koleji. Přilítla tam v amoku a když ho tam nenašla, úplně zoufalá odjela na Nuselský most, že skočí. Kdyby ji odtamtud kamarádi neodvlekli, jsem přesvědčený o tom, že by skočila,“ tvrdí očitý svědek tehdejších událostí.

Kliknutím zvětšetePřestože Bočanová i následně sebevraždou několikrát vyhrožovala, nikdy si už na život nesáhla. „Začala pak chodit s Markem Vašutem, takže na Ibrahima tak trochu zapomněla,“ loví ve vzpomínkách.

Ibrahim Doraid v současné době žije v Karlových Varech, kde podniká a také vášnivě hraje golf. „Občas si ještě na Majdu vzpomene. Historku o její sebevraždě pak občas vykládá kamarádům pro pobavení,“ uzavírá náš zdroj.

Nuselák – most sebevrahů

Kliknutím zvětšetePRAHA (ČTK) - Nuselský most láká sebevrahy od svého otevření v roce 1973. Získal přezdívku most sebevrahů. Přesné statistiky ale neexistují. Podle některých údajů se skokem do nuselského údolí zabilo více než 200 lidí, podle jiných informací jich bylo asi o stovku víc.
Ukončit život skokem z pražského Nuselského mostu by ale dnes mělo být téměř nemožné. Technická správa komunikací (TSK) dokončila hlavní část zábran proti sebevrahům. Po celé délce instalovala plechové kryty s převislým koncem, které v podstatě nelze přelézt. Náklady na bezpečnostní opatření se pohybují kolem 11 milionů korun.


Autor: (in)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.