Diana Kalashová z Talentu ukázala bydlení za miliony: Orientální luxus v Letňanech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Diana Kalashová z Talentu ukázala bydlení za miliony: Orientální luxus v Letňanech!

Diana Kalashová ukázala bydlení v orientálním stylu.
Diana Kalashová ukázala bydlení v orientálním stylu. (Foto: Mária Rušinová)

Když malá Diana Kalashová (16) zazářila v show Česko Slovensko má talent, okamžitě na sebe strhla veškerou pozornost. Dnes mladá zpěvačka íránského původu žije v pražských Letňanech a studuje na konzervatoři zpěv. Jak s rodinou bydlí, se pochlubila Blesk tv Magazínu.

„Bydlíme tu už čtyři roky. Celý byt zařizovala moje maminka Elmira, která má bytovou architekturu jako koníčka. Máme to zařízené v takovém našem trošku orientálním stylu,“ prozradila Diana Kalashová, která v prostorném bytě 4+kk žije s rodiči a dvěma sestrami.

Talentovaná zpěvačka tráví hodně času u klavíru a netají se tím, že sousedé z její hry nadšeni nejsou. Příliš času ale netráví v kuchyni, které zatím vládne její maminka. „Dost času trávím v koupelně. Mám totiž hodně vlasů a péče o ně fakt není jednoduchá,“ přiznala zpěvačka. Jejich nádherný byt za 10 milionů si prohlédněte v naší fotogalerii.

 

 

 



Přečtěte si
illenne
8. 12. 2018 • 18:28

Kuchyň, koupelna a pokojíky vypadají hezky , ale ty pohovky v orientálním stylu nejsou pro naši středoevropskou kulturu. Je to jejich kultura, tak si to tak zařídili. Každý má rád to své, tak proč to hanit .

panamira
8. 12. 2018 • 15:17

Cikánka a styl v podobném koloritu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.