Exotika v Gottově vile: Líbačka s Maory! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Exotika v Gottově vile: Líbačka s Maory!

Partička udělala Gottovi soukromé vystoupení.
Partička udělala Gottovi soukromé vystoupení. (Foto Facebook.com, ara)

To byl mumraj! Do vily Karla Gotta (79) po třech letech opět zavítal folklorní soubor z Nového Zélandu Whakaari Rotorua. Zpěvák se s jeho členy znovu srdečně vítal a pak si s nimi zapěl svůj hit Zůstanu svůj.

Když šel zpěvák partičku přivítat na dvorek, musel splnit rituál, který zažil už před třemi roky, když ho soubor navštívil poprvé. Každého z hostů proto pozdravil vzájemným dotykem nosů a čel. „Dvakrát je to, že jo!“ řekl hostitel ostýchavě na videu, když se přivítal s prvním z domorodců. Všechny pak pozval do své pracovny, kde si s nimi povídal. Na krk si přitom pověsil dárek, který od souboru dostal. „Je to přívěsek vyrobený ze vzácného zeleného kamene,“ okomentoval exotický talisman Karel.

Třeba se ještě v tomto životě sejdeme...
Karel Gott také s návštěvou natočil video pro české krajany, kteří žijí na Novém Zélandu. „Třeba se ještě v tomto životě sejdeme,“ prohlásil v něm mimo jiné zpěvák.

Karel Gott na premiéře pohádky, v níž hraje s dcerami: Jak byl spokojený?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.