Jan Rosák: Potřeboval dobít energii | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jan Rosák: Potřeboval dobít energii

Jan Rosák
Jan Rosák (Foto Aha! – Martin Přibyl, FTV Prima, ara)

Česká rozhlasový a televizní hlasatel Jan Rosák (71) si s manželkou užívali procedur v Rajeckých Teplicích, kde relaxoval před náročnou sezonou, která ho čeká letošní podzim a zimu. Rosák přiznal, že tolik nabitý program, jako má letos, neměl ani ve svých čtyřiceti letech.

Kromě lázní, relaxu a prvotřídních procedur se hlasatel věnoval také milovanému golfu. „Moc jsme si to užili, včetně toho golfu,“ řekl nadšeně Rosák týdeníku Sedmička po návratu ze slovenských lázní.

Zatímco golfu a tenisu se věnuje Rosák pravidelně, fotbal musel již ze svého repertoáru vyřadit. „Kopačky jsem pověsil na hřebík. V sedmdesáti nelze stačit ani starým gardám, kterým je mnohdy kolem pětatřiceti,“ prozradil hlasatel. Jiné je to prý s tenisem, který kdysi hrál i závodně a letos ho ještě pořádně zaměstná.

„Čeká mě zimní halová sezona, na kterou se moc těším. Sejdou se tu stálé party, rád si zahraju například ze Zbyňkem Merunkou a dalšími známými soupeři,“ řekl týdeníku Sedmička Rosák.

 

 Jan Rosák: Po příletu z natáčení Pevnosti Boyard přišla katastrofa!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.