Jean-Paul Belmondo: Otevřeně o smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jean-Paul Belmondo: Otevřeně o smrti!

Jean-Paul Belmondo
Jean-Paul Belmondo (Foto: ara)

Je to nezmar! Legendární francouzský herec Jean-Paul Belmondo řekl, že má i v 85 letech stále chuť natáčet a že ho vášeň pro film neopustila. V rozhovoru s deníkem Corse-Matin Belmondo dodal, že zatím na žádném snímku nepracuje, ale sní o zajímavých nabídkách.

O návratu k divadlu ale už neuvažuje. „To se pro mne stalo moc komplikované,“ prohlásil herec. Ten také promluvil na téma smrt. „Nebojím se jí! Měl jsem velmi šťastný život. To nejlepší teprve přijde,“ řekla hvězda filmů jako Zvíře nebo Muž z Acapulca.



Přečtěte si
majojo
9. 9. 2018 • 16:17

Po tom, co prodělal (smrt dcery, těžká mrtvice) už asi JPB bude smířený A přeji mu, aby se mu jeho přání vyplnila, už za tu radost, kterým svým filmovým i divadelním divákům dal. Delon? Má, na co si zadělal.

malavelka
9. 9. 2018 • 12:14

Věkem někteří lidé zmoudří , a pak si uvědomují realitu lépe než za mlada, a to nemusí být štěstí.Chce to ale zachovat si optimismus a smířit se s brát neměnnými věcmi, protože TO JE opravdu neměnné. Nemyslím, že je tak v pohodě jak říká, spíše naopak. Upřímnější je Alain Delon, který je dnes hodně pesimistický a skeptický. Čekat ale NA NĚCIO je třeba, protože doukud dýchám - doufám., jak říká citát.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.