Blogerka Nikol Moravcová se vdala: Osudovou lásku našla na seznamce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Blogerka Nikol Moravcová se vdala: Osudovou lásku našla na seznamce!

Nikol Moravcová s partnerem Karolem.
Nikol Moravcová s partnerem Karolem. (Instagram)

Veselku plánovala celý rok, teď už se ale konečně dočkala. 18. srpna 2018 v 18 hodin řekla Nikol Moravcová (31) "ANO" Slovákovi Karolovi. Veselka se uskutečnila na terasách pražského Paláce Lucerna. Na svatbu bylo pozváno okolo 300 hostů.

Známá blogerka se s Karolem poznala loni na jaře, a to přes seznamku, kde lidé většinou hledají spíše povyražení než vztah. „Zadala jsem do aplikace, ať mi najde pouze cizince žijící v okruhu pěti kilometrů kolem mě, a našla jsem Slováka z Letné. Karola," řekla podle Blesku Moravcová, která se k Tinderu uchýlila poté, co přišla na to, že její kluk už jednu holku má.

Po měsíci psaní se dvojice sešla a od té doby jsou spolu. V červenci Nikol slavila 30 a Karol jí na oslavě za účasti obou rodin a přátel požádal o ruku. Termín svatby si určili na 18. srpna v 18 hodin v srdci Prahy na terasách Lucerny. Celý obřad se nesl v boho stylu.

Nikol Moravcová na sebe práskla, že hazardovala se životem v nelegálních závodech:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.