Geňova bývalka Markéta: Nebudu střídat doprovod jako on! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Geňova bývalka Markéta: Nebudu střídat doprovod jako on!

Geňa řádil na festivalu nejen s brunetou.
Geňa řádil na festivalu nejen s brunetou. (Foto Aha! – M. Hykl, D. Kundrát)

Trumfování exsnoubenců se nekonalo. Po tom, co Richard Genzer (52) odjel z festivalu v neděli, dorazila na něj Markéta Jiránková (42). Ta ale chlapy, jak on ženy, po svém boku nestřídala.

Bavič po svém nočním tahu, kde nenechal jednu sukni ladem a vypil všechno prosecco, opustil Vary v neděli večer. O den později se tam objevila Jiránková, se kterou se na konci dubna rozešel.

„Přijela jsem jen na pár hodin kvůli módní přehlídce návrhářky Debbie Brown. Ještě v noci se vracím do Prahy. Jestli čekáte, že budu trumfovat Geňu, když on čtyři holky za noc, já čtyři kluky a víc, tak to ne. Rozešli jsme se a každý si může dělat co chce,“ svěřila Aha! Markéta, která s Geňou žila šest let. „Na Geňovi je roztomilé, že je pořád v něčem dítě. Ale pak jsou věci, kvůli kterým jsme se hádali. Ať už je to jak chce, navždy to pro mě bude muž číslo 1,“ dodala.

 Bývalá snoubenka Geni ve Varech! Co řekla o jeho nočním tahu s několika ženami? 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.