Jan Dolanský: Vybral si pohádku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jan Dolanský: Vybral si pohádku!

Jan Dolanský se nezachoval zrovna čestně a na poslední chvíli dal přednost před natáčením seriálu Velmi křehké vztahy pohádce Zdeňka Trošky Poslední hádanka.
Jan Dolanský se nezachoval zrovna čestně a na poslední chvíli dal přednost před natáčením seriálu Velmi křehké vztahy pohádce Zdeňka Trošky Poslední hádanka.

PRAHA – Jan Dolanský (29) pořádně zamotal hlavu televizi Prima a štábu Velmi křehkých vztahů! Herec známý z filmů Perníková věž, Sametoví vrazi či Choking hazard se totiž měl stát jednou z hvězd nové řady populárního seriálu, ale krátce před začátkem natáčení cukl! Proč?


Přijal totiž hlavní roli v právě natáčené pohádce Zdeňka Trošky Poslední hádanka a na seriál by teď prý neměl čas! Co teď?

„Honza už byl domluvený téměř napevno, měl hrát v seriálu jednu z větších rolí mladého vyšetřovatele, který k policii akorát nastupuje po skončení vysoké školy. Ale pár dní před natáčením se omluvil s tím, že kvůli pohádce seriál dělat nemůže,“ prozradil deníku Aha! zdroj z televize Prima. Jenže co dál? Role byla už napsaná a na změnu scénáře tak, aby Dolanský mohl svou roli natočit později, už nebyl čas. Produkci proto nezbylo nic jiného než jeho roli přeobsadit a konal se konkurz. Vyšetřovatele tak nakonec bude hrát zcela neznámý herec Jan Maléř.

Honza Dolanský, člen souboru Národního divadla, však o svou televizní slávu i přes své ne zrovna moc seriózní jednání, nepřijde. Tvůrci Velmi křehkých vztahů o něj mají pořád zájem, a proto se rozhodli, že pro něj napíší roli jinou. Ta však do děje vstoupí až kolem Vánoc, teprve poté, až skončí Dolanského práce na Troškově pohádce. Otázkou však zůstává, jestli do toho Dolanskému nevstoupí nějaký další film...

Kliknutím zvětšeteKdo další bude v nové řadě Velmi křehkých vztahů hrát a jaký bude děj nejpopulárnějšího seriálu televize Prima? To vše si můžete přečíst již v zítřejším vydání deníku Aha!


Autor: Petr Macek
Foto Aha! – Dalibor Puchta, Petr Novotný

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.