Pohoda Partyšové je pryč! Mohou za to Štiky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pohoda Partyšové je pryč! Mohou za to Štiky!

Koktovu účast v reality show Partyšová nechápe.
Koktovu účast v reality show Partyšová nechápe. (Foto ara)

I když jí nevyšlo už více vztahů, snad vždy vycházela se svými EX dobře a nekonaly se žádné nepříjemné intriky. Proto mohla mít moderátorka Snídaně s Novou relativní pohodu. O tu ale nyní přišla díky reality show Štiky, kde vystupuje i její exmanžel Josef Kokta (61).

"To se nedá nesledovat. Abych pravdu řekla, je mi z toho hrozně úzko. Měla jsem pocit, že jsme před šesti lety tyhle věci uzavřeli. My je tedy s Pepou spolu uzavřené máme. Ale na základě tohoto televizního pořadu se zase začalo mlít kolečko a zatahují vlastně mne a částečně i Kristiánka do celé té hry. Mně se to hodně nelíbí…

Jednou jsme se s Pepou ohledně této záležitosti kontaktovali a nějak jsme to vyčistili. Moc se k tomu vyjadřovat nechci, protože je to strašně smutné. Já ho znám jako fajn chlapa a vůbec nechápu, jaké okolnosti ho musely dovést do tohohle momentu. Ale už mu do toho života nemluvím, je to jeho cesta," svěřila se Partyšová (39) redaktorům super.cz. Nová show Tv Prima umí vykolejit i kliďase jako je známá moderátorka. Gabriela také dodala, že se Kokta s jejich synem Kristianem dle domluvy nevídá.

 Gábina Partyšová: Drogy mého syna nedostanou! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Irena1958
26. 5. 2018 • 08:26

Nahý fotky svojí mámy a její rozháraný partnerský život bude dávat synátor a si hůř než pindání jeho nové rodinky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.