Pomeje se odstěhoval od manželky: S kytkou v ruce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pomeje se odstěhoval od manželky: S kytkou v ruce!

Jiří Pomeje
Jiří Pomeje (Foto Aha!: David Kundrát, Martin Sekanina)

Definitivní konec manželství Jiřího Pomeje (53). Po pěti letech od svatby se odstěhoval. Stále ještě manželce Andree (29) koupil na rozloučenou kytku.

„Nebylo to vůbec veselé,“ svěřil Aha! Pomeje, který prožívá nejtěžší období v životě. A to nejen kvůli krachu manželství, ale i prodělané rakovině a následné operaci hrtanu. A právě jeho chování po operaci bylo poslední kapkou k tomu, že si včera musel sbalit věci. Andree se nelíbilo, že neposlouchá lékaře, i přes zákaz pije. Proto se kvůli stále větším hádkám s ohledem na dceru Aničku (4) domluvili, že budou žít odděleně.

Aby vše proběhlo v klidu, dohodla se Andrea s Jiřím na tom, že na pár dní odjede a v neděli už bude producent odstěhovaný. „Souhlasil jsem, nemá smysl si vzájemně jitřit city,“ přiznal Jiří, který dokonce ženě koupil na rozloučenou květiny. Jestli to bude gesto, které by je mohlo usmířit, ukáže až čas. A na to bude čekat ve vypůjčeném bytě. „Tohle není můj byt, je mýho kamaráda Pavla Páska. Budu tu jen týden. Potom se přesunu do svého, který je od toho odkud jsem odešel vzdálený jen 300 metrů,“ dodal Pomeje.



Přečtěte si
-bello-
9. 4. 2018 • 23:57

Bulvár před domem hlídkuje a když se zeptá, tak mu Pomeje odpoví.Tečka.Víc bych v tom nehledala.Má toho plný kecky a myslím, že se s ním Andrea hádá už dlouho.Pomeje to má teď hodně těžký a zahání depky chlastem. Málokdo si umí představit co prožívá, ale každej je najednou statečnej a odsuzující. Mně je ho líto! .

qwertina
9. 4. 2018 • 12:42

Pomeje brzy dohoni Gotta se svymi clanky v bulvaru

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.